Izvor: BSC HAPPY
11.07.2024 u 15:02
0

„POSLE RUČKA“: SRPSKI PINK PANTERI KOJI SU HARALI SVETOM!

U današnjoj emisiji "Posle ručka" sa gostima govorimo o kriminalnoj grupi "PINK PANTER"

Jezive sudbine ozoglašenih „PINK PANTERA“ Ljepoju brutalmo ubio Belivukov klan, u Hadžića sasuli rafal na Krfu, Mirković upucan u Beogradu, a jedan je misteriozno umro u zatvoru.

  • Čaušević je istakao da je najkomplikovanija pljačka kada ulaziš u kuću gde čovek spava, teško mi je da  pričam o ljudimo koji su moji drugovi i tragično su završili, to je jedna velika škola posebno za mlade ljude da ne krenu mojim putem odnosno putem mojih drugova. Jedna velika životna lekcija za sve mlade ljude učite na našim greškama, ima toliko lepih stvari u životu iskoristite ih budite pametni i odgovorni za sebe kao i za druge rekao je Rajko Čaušević.
  • Tadašnji predsednik Tito je pokušao da spreči upadanje terorista, bacali su bombe po hotelima i bioskopima, onda je na neki način krenulo obračunavanje sa ustašama i onda su naši kriminalci obučavani da idu preko i da ubijaju ustaše rekao je Trivun Ivković

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter