Izvor: BSC HAPPY
17.07.2024 u 15:01
0

POSLE RUČKA: Šta nam prazni novčanik?

U današnjoj emisiji "Posle ručka" govorićemo na temu potrošnje novca u Srbiji

  • Naši građani najviše troše novac na svakodnevne potrebe koje su veoma bitne i važne, to su u glavnom prehrambeni artikli i ostale komunalije tako da to itekako prazni novčanik, nekada su nam govorili da kada dođu strani lanci da će biti veća konkurencija i da će cene na neki način padati ili da će se zadržati, međutim to se nije desilo jer su oni koji su došli zavladali tržištem sa jedne strane a sa druge strane oblikuju se ukusi naših potrošača što ni malo nije dobro, zapostavljeni su proizvodi domaće proizvodnje koji su mnogo kvalitetniji od onih koji se uvoze rekao je ekonomista Jovo Drobnjak.
  • Zaista se najviše novca troši na životne namirnice, a što se tiče muzičara to su definitivno nekretnine, automobili i putovanja naravno uveliko je prisutno estradno dokazivanje. Muzičari koji nemaju radne navike i žive od roditelja iracionalno troše novac rekao je pevač Era Ojdanić.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter