Izvor: BSC HAPPY
05.07.2024 u 15:38
0

„POSLE RUČKA“ VAM DONOSI DANAS: MOJA ŽIVOTNA PRIČA

POSLE RUČKA

Život piše svoje priče, on se dešava dok smo mi zauzeti praveći planove. Okreti u sekundi na bolje ili na gore, nešto čemu se najmanje nadamo desi se u treptaju oka.

Deceniju posle masakara u Velikoj Ivanči, sve kuće zarasle bršljenom a u dvorištu korov. Naša danasnja gošća je izgubila sina, unuka i snaju.

Violeta Đorđević: Bila je svadba i oni su trebali da dođu ali nisu došli. Pitala sam ih da ostanu još koji dan da pogledamo slike, međutim kaže mi da prave veliko iznenađenje za mene i da ću to videti kad budem došla , zamolila me je da joj operem farmerice i majce i da joj donesem kad dođem, naravno rekla sam joj…Kad su krenuli kući Goga se vratio , zagrlio me je , zvao me je majkić a ćerka me je zvala mama..stali smo tako i gledali smo se.. znate kad imate onaj osećaj da nekog vidite poslednji put.. izljubili se oni su otišli .. mislila sam da ću ja umreti .. u očima sam mu videla poslednji pogled.. bila sam sigurna da ču ja umreti ..

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter