Izvor: BSC HAPPY
02.07.2024 u 15:31
0

„POSLE RUČKA“ VAM DONOSI TEMU: NOVI BRAK POSLE RAZVODA?

POSLE RUĆKA

Kakav je život posle razvoda ? Kako nastaviti dalje i smoći snagu voleti i verovati ponovo? Brak posle razvoda i koliko je teško odlučiti se ponovo na taj korak?

 

Naši gosti danas :

Eva Ras, glumica: Dva puta sam se razvodila a Ras je umro . Prvo sam se udala sa 18godina što je i tad bilo rano a i sad je rano. Slušajući uvod, mislim da se dosta promenilo, brakovi više nisu kao što su nekad bili.. nekad su bili grozni asad su fantastični.

 

Vojislav Ilić, ljubavni teraput: Posle razvoda ne treba uletati u novu vezu odmah , već polako da nam se emocije slegnu, da ih saberemo u sebi. Mnogi naprave tu grešku pa iz jednog braka koji bude katastrofa uletiš u gori .  Mnogi tu grešku prave iz straha da budu sami.

 

Ivana Sinđić: Potrebno je neko vreme da se prođe kroz faze razvoda, nije to9 samo pravni razvod već i emotivni, psihički, fizički prosto potrebno je neko vreme da osoba koja je sada siongl prihvati svoj stqatus na svim aspektioma svoje ličnosti i postojanja.

 

Radoslav Đurđević: Otac sam 16toro dece iz dva braka, trenutno razveden jer još nisam našao onu pravu. Novi brak ima uticaj na celu porodicu, direktan ili indirektan bez obzira koliko mi to priznali ili ne. Utiče na imndivi8duu, na vaspitanje dece na psihologiju vaspitanja. Naše porodicew nisu toliko srećne kao pre 20, 30 godina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter