Izvor: bsc happy
17.09.2024 u 15:58
0

POSLE RUČKA: Zašto majke zapostavljaju svoju decu zbog muškaraca

U današnjoj emisiji sa našim gostima u studiju razgovaramo na temu Zašto majke zapostavljaju svoju decu zbog muškaraca

Marija Mladenović, preduzetnica i majka četvoro dece smatra da treba biti oprezan sa decom ali ima slučajeva da nije zanemarivanje roditelja u pitanju a može doći do nezgode. Treba biti zreo da bi bio roditelj ali kada dobijete decu shvatite da ne znate ništa i onda učite zajedno sa decom.. Prirodno je da kada dođe dete majka zapostavi partnera zbog obaveza prema detetu a ne bi trebalo da bude tako.

Zoran Dašić Daša, muzičar smatra da je nekada bila dužnost majki da „napravi čoveka“ od deteta odnosno da ga od malena vaspitava da bude častan i pošten, nije se pridavalo značaju šta će dete obući već kakav će čovek postati…

Saša Borojević, analitičar i predstavnik udruženja „Porodični alarm“ smatra da postoji razlika između žena koje rađaju decu i majki, pojam majki je mnogo veći i širi pojam a danas je uloga majke degradirana i demode, nasuprot činjenici da svaka žena može da rodi dete. U Knez Mihailovoj je napravljen jedan socijalni eksperiment pre desetak dana kada je simulirana situacija otimanja dece pred masom prolaznika i ljudi gde niko nije reagovao, što je poražavajuće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter