Izvor: bsc happy
30.05.2024 u 09:49
0

REPUBLIKA SRPSKA ĆE SE ODBRANITI OD ANTI-SRPSKIH REZOLUCIJA: Izjavio DODIK danas na Happy tv

Predsednik Republike Srpske Dodik ovog jutra je bio gost u emisiji “ Dobro jutro Srbijo“ . Prilikom gostovanja rekao nam je da je Ustavni sud izmislio sebi ovlašćenja da upravlja nepokretnostima i nekim drugim stvarima, da odlučuje o imovini, dakle po ustavu BIH da je dovoljno da većina prisutnih sudija glasa a do sad je bilo od ukupnog broja, ima 9 sudija pa je večina bila 5  to se sad promenilo.

Imaju problem sa muslimanima u Evropi , muslimani će biti ne zaobilazni u vlastima Evrope, što nije problem. Psihoza straha u Parizu , dolazi do nivoa ne izdržljivosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter