Izvor: BSC HAPPY
12.02.2023 u 22:53
0

Započnite dan uz „DOBRO JUTRO SRBIJO“ na TV HAPPY: Evo šta smo pripremili za Vas!

„Dobro jutro Srbijo“ na Happy TV obiluje najnovijim informacijama iz zemlje i sveta i odličnim sagovornicima.

Dan započinjemo prelistavanjem štampe sa našim prvim gostima, a ovog ponedeljka to su analitičar Stevica Deđanski, novinar i publicista Dejan Mastilović i Marko Matić, direktor Centra za odgovorne medije.

U jutarnji program TV HAPPY uključiće se i naša novinarka Marta Đorđević.

U nastavku: Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa i Dejan Vukelić, urednik portala Objektiv odgovaraju na pitanje: „Odlazi li Kurti posle 17. februara?“

Naš naredni sagovornik biće Dragoslav Bokan sa Instituta za nacionalnu strategiju i sa njim ćemo razgovarati na temu: „Ništa pre formiranja ZSO“.

U emisiju „Dobro jutro Srbijo“ uključiće se i naša reporterka iz Novog Sada Tijana Cvijanović.

„Film o Ljubi Zemuncu“ tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Mišom Bjelivukom.

Sa dr Naumanom Zaidanom koji će se uključiti u program iz Damaska, politikologom Aleksandrom Pavićem, Draganom Vujičićem, Večernje novosti, kao i sa analitičarom Sašom Borojevićem, koji će se takođe uključiti u program, pokušaćemo da odgovorimo na pitanje: „Da li je korišćen HAARP sistem u Turskoj i Siriji?“

Influenserka Bojana Rmandić Iskender uključiće se putem Skype aplikacije iz Istanbula, a sa njom i prof. dr Branislavom Ivkovićem, Građevinski fakultet, razgovaraćemo na temu: „Građevinski prevaranti ubijaju nedužne“.

U „Dobro jutro Srbijo“ očekujemo i uključenje iz Niša Marije Janković.

„Kako pomoći sirijskom narodu?“ tema je za prof. dr Gorana Puzića i dr Mohameda Jasera Havarija.

Na temu „Kremansko proročanstvo“ razgovaraćemo sa inženjerom Goranom Marjanovićem i Draganom Pjevićem.

Za kraj jutarnjeg programa prof. dr Valentina Budinčić i msc. asistent Vladimir Mikić reći će nam nešto više na temu „Festivali na Alfa BK Univerzitetu“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter