Izvor: BSC HAPPY
11.08.2024 u 10:55
0

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Tužioci tvrde da Hanter Bajden lobira za rumunskog biznismena

„Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako jutro od 10.00 i veče od 20.00 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom

  • Na pitanje da li se sistem vrednosti i funkcionisanja u Americi raspada Prof. dr Jovo Drobnjak, ekonomista odgovara da je po njegovom mišljenju to apsolutno tako, da  Amerika opstati neće i ne može na dosadašnji način a nasuprot Kini koja se uzdigla na visok i sofisticiran način i teško je stići.
  • Slobodan Stojičević, ekspert za informacioni rat smatra da deo američkog establišmenta počinje da gradi mostove na suprotnim stranama, primer je Hanter Bajden koji je možda prepoznao momenat te je lobirao za rumunskog biznismena.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter