Izvor: NOVA
14.05.2024 u 19:41
0

MLADA NADA SRPSKE KOŠARKE: Zvezda otkrila tačno stanje Topićevog kolena – nije dobro, ali je izbegao ono najgore

Kraća pauza očekuje mladog plejmejkera crveno-belih, saopštili su iz kluba

Navijači Crvene zvezde mogu da odahnu, povreda kolena Nikole Topića nije teže prirode. Talentovani plejmejker crveno-belih ne mora na operaciju kao što se u prvi mah mislilo, već ga očekuje samo kraća pauza zbog koje ipak neće biti u prilici da pomogne saigračima u daljoj finalnoj seriji ABA lige protiv Partizana.

Za njega je sezona završena, ali mu povreda neće ugroziti dalju karijeru i izbor na predstojećem NBA draftu na kojem se očekuje da bude među prvih deset pikova.

Ostaje da vreme pokaže koliko će ovo uticati na karijeru i dalji rast mladog momka kome se predviđa svetla budućnost. Definitivno mu je koleno doživelo dve velike traume, a tek ima 18 godina. Zna se koliko su ona bitna za profesionalnog košarkaša. Sigurno će nažalost to na umu imati i NBA timovi kada ga budu videli na predstojećem kampu u Trevizu koji počinje za 20 dana i na kojem se očekuje da se Topić pojavi.

Što se tiče njegovog bitisanja u ovogodišnjem finalu ABA lige, ono se tu završava, na neslavan način. Kao i uopšte epizoda u voljenom klubu. Imao je najveću moguću želju, međutim očigledno mu se nije dalo. Nešto je bilo protiv njega, a posle svega što se izdešavalo može se reći da je potez da se na polusezoni vrati sa pozajmice iz Mege bila potpuno pogrešna. Ona mu je donela mnogo patnje, a malo radosti i minuta u najdražem dresu.

Međutim, tako je kada bira srce, a ne razum. Ali, to je u redu – ako nema kajanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter