Izvor: Alo.rs
02.02.2024 u 10:08
0

NAPADNUT VOZAČ „PAUKA“ U KRAGUJEVCU: Nasilnik mu kolima prešao preko noge, jedva se spasio

Milošević se nakon incidenta obratio lekarima za pomoć i konstatovane su mu telesne povrede.

U centru Kragujevca došlo je do incidenta kada je vozač putničkog automobila prvo verbalno, a zatim i fizički nasrnuo na radnike JKP „Šumadija“. Vozač „pauka“ Dejan Milošević povređen je usled obavljanja svojih svakodnevnih aktivnosti, kada je zajedno sa kolegom radio u prvoj smeni i pokušao da podigne nepropisno parkiran automobil.

– Vozač nepropisno prkiranog automobila prvo je verbalno nasrnuo na kolegu, a zatim i na Dejana tako što je autom prešao preko njegove leve noge i udario ga retrovizorom u predelu buberega, nakon čega je bahati vozač napustio lice mesta, kaže  izvor upoznat sa slučajem.

Milošević se nakon incidenta obratio lekarima za pomoć i konstatovane su mu telesne povrede.

Rukovodilac Službe odnošenja nepropisno parkiranih vozila, Goran Veselinović, osudio je ponašanje bahatih vozača i pohvalio odgovornost svojih kolega tokom obavljanja radnih zadataka.

Inače, Dejan Milošević, povredjeni vozač parking servisa, u Srbiji ali i u čitavom regionu poznat je kao čovek koji je oživeo selo Borač jer je poklonio svoje zemljište, 20 placeva ljudima koji žele da se vrate, žive i rade na selu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter