Izvor: ALO
08.06.2024 u 19:29
0

NE UPADAJATE U KLOPKU VOLODIMIRA ZELENSKOG:Američki profesor upozorio Zapad

"Ukrajinci su duboko zainteresovani za eskalaciju da uvedu SAD i NATO u borbu"

Ovo je saopštio američki politikolog profesor Džon Miršajmer u intervjuu Jutjub kanalu Judging Freedom.

– Pa, Ukrajinci su duboko zainteresovani za eskalaciju da uvedu SAD i NATO u borbu. Znate, ovih dana čujete mnogo priča o tome da Ukrajinci žele da napadnu Rusiju kako bi im to pomoglo da pobede na bojnom polju gde očigledno trpe gubitke – saopštio je on.

Prema rečima profesora, čak ni takav scenario neće uticati na tok sukoba. Međutim, dodao je da nije u američkim nacionalnim interesima slanje trupa u Ukrajinu, jer bi to rezultiralo katastrofom.

– Oni shvataju da je to verovatno njihova jedina nada da dobiju sukob. Mi svakako ne želimo da se to dogodi, a Bajdenova administracija će, uprkos svojim grešlkama u vezi sa Ukrajinom, učiniti sve da spreči eskalaciju sukoba u tolikoj meri – zaključio je Miršajmer, prenosi RIA.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter