Izvor: Infomer
26.06.2024 u 21:04
0

OVO SU PROBLEMI KOJI TIŠTE SRPSKI FUDBAL: Lazetić PROGOVORIO O SVEMU

Direktor mlađiih selekcija FSS Nikola Lazetić je pričao o problemima u srpskom fudbalu. Naš nekadašnji reprezenativac pričao je debaklu naše reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Lazetić je istakao da želi da stane odbranu igrača, ali da neko mora da preuzme odgovornost što „orlovi“ nisu prošli u nokaut fazu.

– Naravno da neko treba da preuzme odgovornost. Ja bih ovog puta stao u odbranu igrača. Ja se ne slažem da nisu hteli da trče. Mnogi igrači su igrali na pozicijama koje nisu njihove prirodne pozicije i naravno da nisu mogli da daju svoj maksimum. Igrači kao igrači su velika imena koja stvarno zaslužuju da budu tu. Svi koji su osvojili sve što su mogli da osvoje kao omladinci došli su ovde da igraju. Kažu da ne mogu da igraju Vlahović i Mitrović. Svaka reprezentacija dala bi sve da mogu za nju da igraju Vlahović i  Mitrović. Dajem veliki plus Piksiju što je uopšte odveo reprezentaciju na Evropsko prvenstvo – rekao je Lazetić.

Nakon toga je pričao o stanju u Fudbalskom savezu Srbije i skrenuo pažnju na neke od problema.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter