Izvor:
26.06.2024 u 16:21
0

POSLE RUČKA NA HAPPY TV: Šta kad penzija hrani porodicu

Prosečna porodica u Srbiji, po svemu sudeći sve je više na plećima njenih najstarijih članova. Mnogo je turbulencija na tržištu ekonomske krize inflacija od koje se ne možemo osloboditi, tržište koje se urušava zbog rata u Ukrajini, penzije ostaju jedini i najsigurniji vid prihoda.. I ma koliko bile male odnosno koliki je njihov iznos one su redovne i sigurne da ce određenog datuma leći na vaš račun

Postavlja se pitanje kako preživeti i šta kada se uloge zamene kada umesto da mi brinemo o našim najstrajima mi zavismo od njihove penzije.

  • Značajna je i finansijaka a mnogo je značajnija ona fizička onda kada na primer ne možete da upsišete dete u vrtić ta pomoć je balgotvorna. Neophodna.

Srednja generaxcija roditelja je rasterećenija i drugačije na zapadu

  • Dobro je o tome razgovarati i pkmagati a to je nešto što je dobro

Ovo je faza života u kome se zbog trke u životu i borbi za egziestnciju nekada nismo mogli posvetiti svojoj deci nasi najstariji sugrađani na taj način nadoknađuju vereme i ljubav.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter