Izvor:
20.09.2023 u 04:40
0

Seks u bioskopu, projekcija za pamćenje: Posle nekog vremena sam se spustila na kolena…

“Ahhh …” Glasno uzdahnuh, dok sam se udobno smeštao u bioskopsku stolicu. Moj rodni grad ima mali bioskop koji prikazuje filmove… pa, one filmove koje su ostali bioskopi odavno prestali da prikazuju. Često sam dolazio i obično sam imao celu bioskopsku salu za sebe, sa mojim omiljenim sedištem u bioskopu, koje je zapravo bilo u zadnjem delu. Mogao sam da podignem naslone za ruke i da se skroz opustim. Potpuna sloboda, udobnost, interesantan film i velika porcija kokica … raj!

Svetla su se prigušila, a projekcija je bila u toku kada su ušli. Mogao sam da vidim samo dve tamne figure koje ulaze iz hodnika u salu. Dok su ulazili u bioskop, pogledali su okolo … nisam bio siguran da li su me videli, ali pošto su uskoro zauzeli neka mesta u sredini, oko desetak redova ispred mene, osećaj opuštenosti me je polako napuštao…

Nisam ni slutio da ću imati daleko interesantniju projekciju ispred sebe… Imao sam divan pogled na ekran i mogao sam da vidim ujedno i njihove glave ispred mene. Na letimičan pogled, izgledalo je kao da su i oni učinili ono što sam i ja; okrenuli su naslone za ruke, dajući sebi više slobode kretanja.

Pretpostavio sam da je to bio par, muškarac i žena … izgledalo je kao da joj je glava bila na njegovom ramenu. Nisam siguran zašto sam gledao u njih … Nije ovo bio prvi put da moram da podelim bioskopsku salu sa drugim ljudima. Doduše, to mi se baš retko dešavalo. Pa opet, nešto mi nije davalo mira…

Sledeći put kada sam pogledao u njihovom pravcu, bio sam iznenađen da vidim samo jednu glavu umesto dve. Da li je moguće da sam bio toliko skoncentrisan na filmsku projekciju, da nisam primetio da neko odlazi …?

Posmatrajući malo duže, shvatio sam da je „nestala“ glava žene.

A onda shvatih, da ona, zapravo, nije nestala. Iz moje perspektive, bilo je prilično očigledno da joj je glava „zakopana“ u krilu partnera, pružajući mu oralno zadovoljstvo. Zapravo, ništa nisam mogao da vidim, ali to saznanje šta se to zapravo dešava ispred mene mi je ovaj vikend u bioskopu, svakako učinilo zanimljivijim!

Film je u trenutku zaboravljen, nastavio sam da gledam, ali drugu „projekciju“, podižući se sa stolice u koju sam do pre par minuta bio udobno zavaljen. Uočio sam da se pomerila sa svog sedišta, sada je bila na kolenima, kako bi, verovatno, imala bolji pristup. Njemu je to omogućilo da posegne i protrlja njeno dupe rukom.

Na trenutke je zabacivao glavu unazad, očigledno uživajući u tome što je dobijao, srećno kopile. Nastavljao je da joj miluje dupe, menjajući jačinu tog milovanja. Najpre glatko i nežno, a potom je to milovanje dobijalo na snazi i prerastalo je u stiskanje i gnječenje njenih guzova. A ona… Ona se igrala, uvijala i mešala kukovima, želeći da mu pokaže svoje zadovoljstvo.

Moj kurac je počeo teško da se pomera u gaćama.

Skoro nesvesno sam posegnuo za njim i krenuo da ga trljam… Krutio se sve više… Shvatio sam da je nosila kraću suknju kada je istu, njegova ruka lagano zadigla, otkrivajući njene savršene kriške. Skoro da joj je dupe sjalo u reflektovanoj svetlosti sa ekrana. Izgledala je veoma lepo i uklapalo se savršeno u moj pogled.

Momak je nastavio da je miluje, ali ovaj put se više fokusirao na prostor između njenih nogu, istezao se ne bi li gurnuo ruku ispod njenih gaćica, da bi došao do mace ispod. Znao sam da je uspeo u tome jer se trznula i otelo joj je jedno prigušeno “ooh”, koje je doprlo do mene uprkos stereo surround zvuku. Ramena su počela da joj se kreću brže dok joj se glava pomerala u ludačkom ritmu. Njegova ruka ostala je zakopana ispod gaćica.

Odjednom ga je izvukla iz svojih usta i ustala, izbacivši njegovu ruku iz gaćica. Vidio sam kako svlači gaćice i lagano širi noge, spremajući se da ga opkorači.

Da li je moguće da će imati seks u bioskopu, na moje oči?

Nisam mogao da verujem u kom smeru se odvija situacija, na moje veliko zadovoljstvo, svakako. Približila mu se, stavljajući svoje dlanove na njegova ramena… I onda lagano krenula da meša svojim kukovima…Nisam mogao da verujem šta vidim!

Moj puls je postao nenormalno brz, osećao sam da će mi srce iskočiti iz grudi! Više nisam mogao da izdržim… Izvukao sam svoj nabrekli kurac iz pantalona i počeo ludački da ga drkam, ne skidajući pogled sa njih dvoje.

Njegove ruke su prirodno otišle do njenih grudi, čvrsto ih stežući. Sada je leđima bila okrenuta ekranu, senka je padala tako da nisam mogao da joj vidim lice. Samo obrise njene figure, dok se silovito nabijala na njegov kurac. Palo mi je na pamet da će me ona, međutim, prilično jasno videti, iako sam sedeo dosta udaljen od njih u bioskopu. I znao sam istog trenutka kada je to uradila, kada me je uočila – zaustavila se, glavu je usmerila u mom pravcu. A ja sam samo sedeo i zurio u pravcu njenih očiju, čvrsto stežući moj pulsirajući kurac.

A onda je ponovo počela da se kreće. Polako isprva, pa onda čak i brže nego ranije. Sve vreme je gledala pravo u mene, kao da me je izazivala da ih zaustavim ili tako nešto. Ha, kao da će se to desiti! Kao da bih to učinio! Pa ovo je najbolji „erotski film“ ikada, seks u bioskopu – live!

Prebacila je svoje ruke preko njegovih, pomažući mu da joj miluje grudi, pri tom menjajući kretanje svoje karlice više napred-nazad umesto gore-dole. U ovoj fazi sam postao svestan nekoliko stvari. Prvo, u ruci mi je bio kurac tvrd kao kamen. Drugo, ne bi mi trebalo mnogo da svršim. A to je ubrzo dovelo i do trećeg pitanja –

Gde da svršim jbt u bioskopu? Da poprskam svuda naokolo? Imam li maramice sa sobom?

A onda mi je pogled skliznuo do porcije mojih nepojedenih kokica…Biće da je problem broj tri rešen…

U tom trenutku sam osećao kao da dugujem novoj prijateljici predstavu za uzvrat. Ali, mogu li? Izlaganje strancu bilo je stvar noćnih mora, a ne fantazije. Drhtao sam od uzbuđenja. Osećao sam kako mi se koža ježi, a u stomaku vezuje čvor. Čekao sam njenu reakciju, bilo kakvu… Klimanjem glave mi je dala željenu podršku i ja sam znao, znao sam da sam napravio pravi izbor. Tada je, gotovo nestrpljivo, prebacila košulju preko glave…

Ustao sam. Iako nas je delilo tih desetak redova, znao sam da me dobro vidi. Prislonio sam ruku na stomak, pridržavajući svoju alatku i blago mašući njime, ne bi li ona mogla videti celu „stvar“.

Moje srce je i dalje ludački tuklo, ali ja sam, iako nov, bio potpuno u ovome, oči su mi bile prikovane za moju novu prijateljicu, pokazujući joj sve što sam imao. Nisam bio baš spreman za njeno skidanje brushaltera, ali je njen partner taj njen potez itekako cenio, zarivši svoje lice u njene grudi.

Trudio se da prati njene pokrete i da se zajedno sa njom, giba u istom ritmu. Držao ju je čvrsto za struk, a onda su mu prsti odšetali do njenih ramena i vrata. Ubrzavala je.

Plesala je divan ples na njegovom kurcu, a ja…

Ja nisam više mogao da izdržim! Osećao sam da se nalet bliži…

S uzdisajem uhvatio sam se za svoj kurac, nadrkao ga još par puta i uz suzdržan krik, svršio. Nisam uspeo da se dobacim do njihovog reda, što je bilo smešno i za očekivati, ali sam svakako pofajtao prva dva, tri reda u bioskopu. Pokušao sam da naredne trzaje više usmeravam u njihovom pravcu, kako bi ih videla.

Moje prskanje, usmeravano pokretom mojih kukova, su je, učinilo mi se, posobno stimulisali da se i ona približi vrhuncu. Sa serijom izuzetno jakih pokreta, bilo mi je jasno da ona ima jedan đavolski orgazam. On ju je pratio, svršavajući duboko u nju. Bila je to prava projekcija za pamćenje!

Kada je sve bilo gotovo, ja sam se spustio na svoje sedište. Moja ruka je bila prava lepljiva zbrka, pa sam se potrudio da je malo očistim uz pomoć maramica koje sam iskopao iz džepa jakne. Letimičan pogled na njih mi je potvrdio da rade isto što i ja – pokušavaju da se, nekako, dovedu u red.

Sada, nakon što je sve bilo gotovo, mogao sam da odahnem, duboko se zavalivši u stolicu. Kada sam ponovo zavirio, on je bio tamo, ali je ona otišla … možda do WC -a?

Vratila se nekoliko minuta kasnije.

Ali umesto da ode do svog sedišta, ona je krenula dalje … prema meni. I sela pored mene. Izblizu je bila … normalna. Slatka. Nekako na prvi pogled pitoma, a dovoljno atraktivna da bi vas privukla kada bi je sreli u gradu.

Nisam znao šta da kažem. Nije ni ona, izgleda. Samo me je dugo gledala, a onda se brzo nagnula i poljubila me u obraz.

“Hvala Vam”, šapnula je. A onda je nestala. Odšetala sa svojim prijateljem. Isparila. Stvarno ne znam da li je on ikada shvatio da sam tamo u bioskopu, i da sam, na neki način, učestvovao u njihovom performansu.

Kada sam napustio bioskop, sunce se još kotrljalo po nebu. Sve je bilo kao i kada sam dolazio u bioskop… Osim što nije bilo i nikad više neće biti. Odvukao sam se do automobila u omamljenom stanju, ponavljajući taj događaj iznova i iznova u mojoj glavi. Jedna stvar je bila sigurna … gledanje filmova više nikada neće biti isto!

Njena priča

U bioskop smo ušetali ruku pod ruku. Kupio je karte. Bez kokica ovog puta. Na kraju krajeva, ovo nije bila klasična poseta bioskopu… Ušli smo u zamračenu bioskopsku salu. Pogledali smo jedno drugo. U sali nije bilo nikoga. Sve ovo se odvijalo u smeru u kom smo želeli… Bar smo tako mislili…

Dozvolila sam mu da me odvede do naših sedišta, pomerajući naslon za ruku dok smo sedeli. Privila sam se uz njega, spustila glavu na njegovo rame, dok mi je ruka već milovala njegov kurac koji je lagano počinjao da se kruti. Vidite, imali smo plan. Razrađivali smo ga nedeljama.

Oboje smo imali fantaziju da to uradimo na javnom mestu. Doduše, jesmo to uradili u parku. Kao i pušenje u kolima… Ali seks u bioskopu…. Želeli smo nešto ovako. Gledala sam njegov profil, poluzatvorene oči i razmaknute usne, osećajući da se njegov vršnjak stvrdnjava u mojoj ruci ispod krutog materijala.

Nestrpljiva, povukla sam zip na njegovim pantalonama.

Nisam oklevala, spustila sam glavu u njegovo krilo kao i milion puta do tada i obavila usne oko njegovog kurca. Počela sam da ga oblizujem od korena do glavića, strasno sisajući glavić kada bi došla do njega. Iako je položaj bio malčice nezgodan, atmosfera me je lepo vozila…

Uživala sam, ložilo me je sve ovo, zamračena sala, dok je na platnu išao neki stari film, za koji, iskreno, nisam ni marila. Želela sam da ga izludim i da i njemu priuštim uživanje za pamćenje…

Posle nekog vremena sam se spustila na kolena, ne bih li zauzela bolji položaj za pušenje, a ujedno i ponudim svoju guzu za dodirivanje. Prihvatio ju je s oduševljenjem. Mesio mi je guzove nežno i strasno. A onda… Onda je prebacio suknju preko mojih leđa, otkrivajući moje kriške, koje je lepo razdvajala crta tanga gaćica.

Ali, kada je njegova ruka skliznula u te iste gaćice, pravo u moju mokru, pomahnitalu pičku … to je bilo kao da je ekspresni voz jurnuo kroz moj stomak. Da je neko bio u bioskopu, čuo bi moj veoma glasan uzvik odobravanja. Skočila sam, skinula gaćice i opkoračila ga, pažljivo se nabijajući na njegovu tvrdu kurčinu.

Njegovi prsti su bili lepi, ali iskreno, nije bilo zamene za lep, debeli kurac koji je klizio u mene.

Sviđa mi se kada sam dovoljno mokra, pa može neometano, odmah, da bez zapinjanja prodre u mene. A ova situacija je diktirala tu mogućnost. Zastala sam na trenutak, a onda sam počela da se lepo pomeram gore-dole, zadirkujući ga nasumičnim usporenim pokretima.

I, tada sam ga videla. I zamrzla sam se. Tip u zadnjem redu. Oči velike i sjajne, gledaju pravo u nas. Nisam mogla a da se ne zapitam, odakle se on sada stvorio? Da li je bio tu u bioskopu sve vreme? Osetila sam nalet toplote u obrazima i bujicu vlage koju je moja maca proizvodila… Sada je ova naša igrica išla u drugom smeru. Dobila je čitavu novu dimenziju.

Počela sam ubrzano da se nabijam na kurac mog muškarca, a zatim i da se klatim napred – nazad, stimulišući svoj nabubreli klitoris o donji stomak mog partnera. Uspravila sam se i isturila grudi, dok su ruke mog mužjaka instinktivno išle ka njima…

Sve vreme sam gledala posmatrača

Čak i u mraku bioskopa, mogla sam da razaznam da ga drka. A to je ono što smo moj partner i ja hteli … šansu publike, uzbuđenje koje nosi ovaj naš mali performans, sa nadom da i on uživa bar upola kao mi. Klimnula sam mu glavom, da ga podstaknem. A i htela sam da mu se pokažem u tom polumraku, ne bih li ga još više naložila.

Bez preteranog razmišljanja, skinula sam košulju i pustila ga da vidi moje sise koje su se borile da istrče iz grudnjaka. I…mislim da su ga ti moji gestovi podstakli da ustane. Polako, nesigurno, ali sa isukanim kopljem u rukama. I on je meni želeo da se pokaže. Da mi stavi do znanja da i on učestvuje u predstavi.

Drkao ga je strastveno, trzajući se i mašući svojom alatkom, pokazujući mi da uživa u ovoj igri i da je kraj blizu. Mene je sve to nenormalno uzbudilo. Osećaj kurca u mojoj pici, ruke mog muškarca na nadraženim sisama, plus sve vizualne stimulacije koje sam dobijala od Gospodina Posmatrača…bilo je previše. Znala sam da mi orgazam nadolazi u moćnim talasima, preteći da me razniže na sitne komade u toj sali.

I onda je došao.

U treperavom svetlu filma, mogla sam da vidim svežanj sperme koji leti pravo prema meni i u gusti mrak između nas.

Sve više i više … uz prigušeni krik i ritmične pokrete njegovih kukova…I ja sam mu se pridružila, svršavajući u naletima.

Nekontrolisano sam se trzala na krilu mog čoveka i znala sam da je to sve što mu je potrebno da mi se i on pridruži. Da nam se i on pridruži. U bioskopu su se upravo prikazivala tri orgazma, jedan za drugim. Dok me je tresao prvi nalet, uživala sam u pražnjenu mog čoveka u moju uspaljenicu i njegovo silovito stiskanje mog dupeta, ostavljajući mi pritom tragove koje ću nositi kao podsetnik na ovo veče narednih dana…

Kada sam sišla sa njega, shvatila sam da se film bliži kraju. Brzo sam našla svoj grudnjak, košulju i gaćice i za tren nestala do WC-a, ne bi li se malo dovela u red. Dok sam ponovo ulazila u zamračenu salu bioskopa, zastala sam na trenutak, a zatim se uputila ka redu Gospodina Posmatrača.

Sedeći pored njega, samo sam se na trenutak zagledala u njegove oči i lice. Bio je…normalan. Zapravo, nije loše izgledao. Imao je nešto vragolasto u pogledu i ipak je učinio našu popodnevnu avanturu nezaboravnom. Nagnula sam se i brzo ga poljubila u obraz.

“Hvala Vam.”

Držeći svog muškarca pod ruku, znala sam da nije ni svestan da mi, zapravo, i nismo bili sami u bioskopu…

“Vau, dušo”, rekao je dok smo odlazili, “Ovo je bilo moćno!“

“O dušo”, odgovorila sam, “Nemaš pojma koliko …”

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter