Izvor:
17.10.2023 u 05:15
0

Treba mi samo šema i seks: Ubrzo smo se poljubili i strast se uzburkala

Zovem se Sanja. Imam 41g. razvedena odavno. Inače reklamiram najlon čarape, stocking, hulahopke idr. za jednu firmu koja me plaća za to. Oduvek sam volela da pokazujem noge. Mnogi mi noge gledaju, a mene to loži. psećam se moćno i ponosno. Mom bivšem mužu se to nije sviđalo, pa je bio ljibomoran zbog toga. Često smo se prepirali i na kraju razveli.

Dece nemam još uvek sam devojka. Srednjeg sam rasta 172 cm. Brineta nosim minice duge haljine. Mada nekad obučem trenerku. Namerno nekad po gradu ložim muške naročito one koji su oženjeni ili sa devojkama. Bilo je i neugodnih situacija. Ne volim kad mi se svakakvi nabacuju i da đi šalju piće. Mrzim takve situacije. Nisam laka i nisam išla sa svakim u krevet. U braku sam imala redovan sex. Posle razvoda nisam dugo imala sex . Počela sam da ludim iako je bilo dobrih muških.

Jednog dana primetim da me jedan muškarac gleda onako ispod oka. Usamljen je često bio u kafiću gde idem na kafu sa drugaricama. Posle toga sam ga često sretala i počeli se usput pozdravljati. Napokon smo se upoznali. Seli smo u drugi lokal pili kafu. Nije me gledao u koge već pažljivo slušao. On je inače običan prirodan opušte q to mi se sviđa. Nakon par susreta između nas se počela razvijati privlačnost. Odlučila sam da mu se prepustim. Pošto dugo nisam imala sex. Treba mi samo šema i seks. On mi najviše odgovara za to. On ima 47g prosed šlank. Nije se ženio i dugo nije bio sa ženskom kao ni ja sa muškim.

Jednog dana smo se našli bila sam u letnjoj haljini a pošto je živeo sam . Usput predveče dok smo se šetali parkom blizu njegovog stana smo se počeli dodirivari grliti. Ubrzo smo se poljubili i strast se uzburkala i odmah smo otišli kod njega u stan. Čim smo ušli počeli smo se hvatati bila sam sva mokra oko pičke. Dok smo se ljubakali uhvatio me snažno za noge i guzu. Skinuli smo sve sa sebe i legli na kauč u kuhinji i tu smo počeli da se jebemo. Tako sam zastenjala i počela svršavati jer dugo nisam imala sex. Bilo je vaš uzbudljivo slatko. Onako spontano nakon jebačine on je svršio meni po guzovima ležali smo na kauču mazili se pričali. Čak mi je rekao da mu se kurac diže na moje noge najlonke.

Otad smo u šemi izlazimo u kafiče i još voli kad se tako obučem. Kaže mi da voli dušmanima čorlulčiti da puknu od muke. Sviđa mi se što je takav kakav jeste. Družimo se jebemo i dr.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter