Izvor: tanjug
11.09.2021 u 16:26
0

Autobus za vakcinaciju danas i sutra na Zemunskom keju

Građani bez zakazivanja mogu da prime sve doze vakcine na punktu vakcinalnog autobusa koji će danas i sutra biti na Zemunskom keju između 10 i 18 časova, izjavila je gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević.

Kako je saopšteno iz Gradske uprave, dostupne su vekacine Sinofarma i Fajzera, a građani mogu da prime prvu, drugu ili treću dozu.

PROČITAJTE JOŠ:  PAKLENA NOĆ ZA NAMA: Žena ubodena nožem, hitna čak 113 puta intervenisala!

-Na Zemunskom keju vlada veliko interesovanje građana i od 10 časova ovde se vakcinisalo više od 30- izjavila je sekretarka za TV Happyi i pozvala građane da prošetaju do keja i vakcinišu se.

Ona je najavila de će autobus sledeće nedelje biti u centru grada, na platou preko puta Narodne skupštine i to 14, 15. i 16. septembra, dok su vikendi uglavnom rezervisani za šetališta gde prolazi veliki broj građana.

U Beogradu je treću dozu vakcine, prema rečima Stanisavljević, primilo više od 90.000 građana, dok je prvu dozu primilo blizu 800.000 građana ili više od 57 odsto.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter