Izvor: Novosti
31.07.2021 u 18:56
0

BAHATA VOŽNJA! Građani posle ovog snimka ostali u šoku! (VIDEO)

SNIMAK bahate vožnje iz Ulice Grčića Milenka (Beograd), koji je osvanuo na društvenim mrežama, naterao nas je da pomislimo da je ovakvih snimaka sve više.

PROČITAJTE JOŠ:

NIŠTA OD MEDALJE: Novak zbog iscrpljenosti neće nastupiti u miks dublu!

RUMUNIJA DOSLEDNA: Stav prema Kosovu je principijalan i nepromenjen

Ministarka Matić: Svi srpski turisti u Turskoj su zbrinuti

VREMENSKA PROGNOZA ZA DANAS: Upozorenje na visoke temperature, a evo i do kada

Prekoračenje brzine, kršenje saobraćajnih propisa, udaranje u kontejnere, stubiće, nasilnička vožnja…

U ovom slučaju pešak je sačekao da se vozač isparkira u rikverc, a potom je, pošto je očigledno jače nagazio na gas, oborio je nekoliko stubića pored puta. Onda je nastavio pogrešnom trakom i srećom nije udario u vozilo koje je nailazilo iz suprotnog smera, jer je vozač stao.

„Izgubio je kontrolu, sreća da niko nije povređen“, „Ko sve danas vozi“, „Strašno, stavljaju stubiće ispred čoveka“, „Šta ti je, golf čupa stubiće, nema ogrebotinu“, „Da je neko tvoj vozio malo bi drugačije razmišljao“, pisali su korisnici koji su pogledali snimak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter