Izvor: HappyBSC
22.11.2021 u 16:22
0

BEOGRAD: Uređenje ulaza stambenih zgrada na Savskom vencu

Novi krug uređenja ulaza stambenih zgrada na teritoriji opštine Savski venac počeo je prošle nedelje, nakon što je završen javni konkurs za bespovratno sufinansiranje radova u stambenim zajednicama. Radove u ulazima stambenih zgrada u Ulici Baje Pivljnina 23 i 23 a, kao i u Jug Bogdanovoj 16 danas je obišao predsednik opštine Savski venac Miloš Vidović. 

Nakon obilaska radova i razgovora sa građanima predsednik Vidović je rekao da će Opština sufinansirati do 90 odsto vrednosti radova za održavanje zgrada i da će u ovom krugu biti uređeno oko 40 stambenih zajednica koje su aplicirale za projekat uređenja ulaza, što će biti ukupno 90 uređenih ulaza do kraja godine.

– Započeti radovi u okviru ovog konkursa se odnose na krečenje i bojenje ulaza i pristupnih hodnika, zamenu vrata, poštanskih sandučića, interfona, zamenu tastera za paljenje svetla, kao i zamenu starih plafonjera u hodnicima i postavku novih LED plafonjera sa senzorom. U narednom periodu biće nastavljeni radovi u ostalim stambenim zajednicama u skladu sa planiranom dinamikom, do utroška obezbeđenih sredstava, a sve u cilju da naši sugrađani žive u uređenijoj i lepšoj sredini – poručio je Vidović.

Obilasku radova prisustvovala je članica Veća opštine Savski venac Ana Marinković i načelnik Odeljenja za projekte razvoja Vladimir Nastić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter