Izvor: Tanjug
17.02.2022 u 10:46
0

Čajanaka za kraj Kineskog festivala svetla u Galeriji

Povodom zatvaranja Kineskog festivala svetla, večeras će u Galeriji na Sava Promenadi biti priređena čajanka, besplatna za sve posetioce, na kojoj će biti posluženi aromatični kineski čajevi, saopštili su iz organizacije festivala.

Nesvakidašnja zabava uz čaj počinje od 18 časova isped ulaza broj 5 u Galeriju na Sava Promenadi, dok će druženje uporedo trajati i kod muzičko-svetlosne interaktivne gazilice u Galeriji, odakle će posetioci moći da pokažu i svoju kreativnost.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Svi ljubitelji umetnosti i dobre zabave su pozvani da prisustvuju zatvaranju i gašenju lampiona koji su krasili Sava Promenadu u okviru ovog Festivala.

Za ovom jedinstvenom izložbom u Srbiji vladalo je nezapamćeno interesovanje, a mnogobrojni mediji u Srbiji i Kini su naširoko izveštavali o festivalu koji ove godine beleži četvrtu godinu svog postojanja.

Kineski festival svetla, u organizaciji je “Balkanopolis centra za modernu tradiciju”, pod generalnim pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije i Grada Novog Sada, uz pokroviteljstvo grada Beograda i podršku ambasade Narodne Republike Kine u Srbiji.

Pored impozantnog zmaja dugačkog 17m, favorit posetilaca su bile i muzičko-svetlosne interaktivne gazilica koje se aktiviraju plešući po njima u Galeriji kod ulaza 5, a Limanski park u Novom Sadu je svetleo kao nikada do sada uz dva kineska zmaja, životinjsko carstvo, magične jelene, čarobne ribe i mnoge druge atraktivne svetlosne instalacije.

Uz zadovoljstvo što je tradicija proslave Kineske nove godine uspešno održana četvrtu godinu zaredom, inicijator i osnivač Kineskog festivala svetla, Slobodan Trkulja, zahvalio se svim dragim posetiocima koji su bili deo svetlosti kinesko-srpskog prijateljstva.

-Verujem da je Kineski festival svetla za ove tri sedmice uneo radosti u našu svakodnevnicu, vratio detinji osmeh u naše živote i zagrejao srca svih koji su bili u prilici da ga dožive izbliza- kazao je Trkulja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter