Izvor: Tanjug
08.02.2022 u 07:07
0

Danas počinje kontrola buke u Beogradu

Beogradska Komunalna milicija od danas počinje sa merenjem i kontrolisanjem nivoa buke u gradu, a načelnik te službe Ivan Divac kazao je da je sve spremno i da se nada da će se vrlo brzo videti rezultati.

– Sutra stupa na snagu odluka koja je izglasana na poslednjoj sednici Skupštine grada Beograda. Komunalna milicija je u potpunosti pripremljena za merenje buke. Uređaji su nabavljeni, ugostitelji upoznati sa svojim pravima i obavezama tako da od sutra krećemo sa primenom novih mera – rekao je Divac, prenose mediji. 

On je izrazio nadu da neće biti nikakvih poblema i dodao da će javnost obaveštavati o aktivnostima koje komunalci budu preduzimali.

– Nadam se da će vrlo brzo biti vidljivi i rezultati – dodao je Divac.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter