Izvor: Happytv.rs
02.01.2020 u 16:50
0

DRAGI BRAVO NOVOGODIŠNJA HISTERIJA OPRAVDALA OČEKIVANJA Beograđani uživali u hitovima 2000-ih!

Svaki doček Nove godine je vreme kada želimo da osetimo najbolji provod sa najboljom muzikom, a upravo tako je bilo u klubu Hangar gde je održana „Dragi Bravo novogodišnja histerija“.

Koliko su žurke sa temom 2000-ih popularne pokazalo se upravo u 2019. godini kada je u Beogradu održano nekoliko tematskih događaja na kojima se puštala muzika sa početka 21. veka. Fejsbuk zajednica koja je začetnik takvih žurki u Beogradu je „Dragi Bravo“, stranica koja iz dana u dan iznenađuje svoje pratioce objavama o pesmama i trendovima koji su obeležili detinjstvo mnogima od nas.

U najavi događaja organizatori su obećavali najbolji provod i istakli da je iza njih jedna veoma teška ali i značajna godina u kojoj su postavili temelje za najbolje žurke koje očekuju fanove u 2020. godini.

– Pretrpeli smo strašan gubitak krađom Instagram profila ali se sada polako ali sigurno vraćamo. Nismo imali negativnih komentara na žurku u klubu „Garaža“, a odgovorno tvrdimo da će novogodišnja biti barem pet puta bolja. Uloženo je jako mnogo novca, biće najbolja moguća rasveta, ozvučenje i gomila specijalnih efekata. Verujemo da će se svima dopasti ova žurka – najavili su organizatori.

Upravo to se i dogodilo. Hitovi iz zlatne ere domaće pop muzike nizali su se u hali u blizini Luke Beograd.
Željko Joksimović, Magazin, Kolonija, Nataša Bekvalac, Flamingosi, Knez, samo su neki od izvođača uz čije numere su đuskali svi koji su se te večeri našli u klubu Hangar. Ugođaj je upotpunilo i posebno odbrojavanje u ponoć kada su uz veliki hit Srećka Savovića „Godina nova“, sa vrha kluba pušteni baloni u publiku koji su označili početak nove 2020. godine.

Happy televizija će i u Novoj godini pratiti najbolje žurke u gradu, a kako je izgledao Dragi Bravo doček u klubu Hangar možete pogledati klikom OVDE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter