Izvor: HappyBSC
23.11.2021 u 15:05
0

Gak obišao radove u OŠ „Marko Orešković“

Gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak obišao je danas radove na rekonstrukciji krova i sanaciji fasade novobeogradske Osnovne škole „Marko Orešković”, čija je ukupna vrednost 17,7 miliona dinara, koje finansira Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu. 

Radovi na rekonstrukciji krova škole počeli su sredinom novembra, a izvođač radova ima rok za završetak od 90 dana, pa se njihov kraj očekuje sredinom februara sledeće godine.

– Radovi ne ometaju nastavu u školi u koju ide oko 420 učenika, što je najbitnije. Očekujem da sve bude gotovo u dogovorenom roku – rekao je Gak i dodao da su ove godine majstori imali posla u još tri škole na Novom Beogradu, a ukupna vrednost tih investicija iznosila je oko 33 miliona dinara.

Prema njegovim rečima, ove godine sanirana su tri toaleta u Mašinsko – tehničkoj školi „Zmaj”, sportski tereni, deo fasade i mokri čvorovi u Pravno – birotehničkoj školi, a završena je i treća faza rekonstrukcije Grafičke škole, pri čemu je 22 miliona dinara uloženo u zamenu keramike, podova i plafona.

– Paralelno sa tim samo za opremanje škola na Novom Beogradu ove godine izdvojeno je još više od 30 miliona dinara. Nastavljamo dalje dok sve škole ne budu imale ujednačene, kvalitetne uslove za nastavu – naglasio je Gak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter