Izvor: Tanjug
04.07.2021 u 12:16
0

GLIŠIĆ: Vodosnabdevanje u Mladenovcu normalizovano

Vodosnabdevanje u Mladenovcu je potpuno normalizovano, vode ima u svim delovima grada i danas se na vodovodni sistem priključuje još jedan bunar, potvrdio je danas za medije gradonačelnik Mladenovca Vladan Glišić.

VAŽNO: 

OBELEŽAVANJE DANA BORACA: Vence položili Ana Brnabić, Ivica Dačić i Darija Kisić Tepavčević (VIDEO, GALERIJA)

DOKTOR ILIĆ OTKRIO ZA HAPPY TV: Komisija ne pravi razliku između KAVEZA I KREVECA?! Otkrivena POLITIČKA POZADINA JEZIVOG IZVEŠTAJA za socijalne ustanove

DR DRAGUTINOVIĆ EKSLUZIVNO ZA HAPPY TV: Ovo je ključno i jedino rešenje protiv novog DELTA SOJA ako želimo da dočekamo mirnu jesen!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 4. JUL: Idealan dan za šetnju!

„Bunar u MZ Granice je revitavizovan, što znači da je produbljen kako bi mu se uvećao kapacitet. U utorak se priključuje još jedan, novi bunar na izvorištu Kokorin, kapaciteta 5-6 litara u sekundi čime ćemo dodatno pojačati isporuke vode“, izjavio je Glišić.

On je potvrdio da je juče postavljena konstrukcija za kopanje još jednog bunara na izvorištu Rajkovac koji će biti priključen na vodovodnu mrežu u poslednjoj nedelji jula.

„Tokom sledeće nedelje ćemo revitalizovati još dva bunara na vodoizvorištu Mladenovac, dakle produbićemo i njih i povećati im vodo-kapacitet. Tako će se steći uslovi da u narednim nedeljama budemo sigurni da će vode biti dovoljno za građane Mladenovca“, ukazao je gradonačelnik Vladan Glišić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter