Izvor: Tanjug
02.09.2021 u 10:22
0

GRAD BEOGRAD pruža podršku deci oboleloj od karcinoma i njihovim roditeljima

 U znak podrške deci oboleloj od karcinoma i njihovim roditeljima simboli Beograda večeras će svetleti žutom bojom.

PROČITAJTE JOŠ: STIGLI TABLETI I LAPTOPOVI ZA ĐAKE I NASTAVNIKE! Vesić detaljno objasnio proceduru preuzimanja

Udruženje za podršku deci oboleloj od karcinoma koja se leče na Institutu Onkologije i Radiologije Srbije, „Uvek sa decom“, uz podršku Grada Beograda, obeležava 30 godina od osnivanja, navodi se u saopštenju JKP „Javno osvetljenje“.

Dodaje se da to udruženje, kao član Međunarodnog udruženja roditelja dece obolele od raka, u saradnji sa zaposlenima Instituta sprovodi mnogobrojne aktivnosti koje imaju za cilj animaciju dece, ali i podsticanje talenata tokom lečenja.

Poručuje se da uz parolu „Ne tugujmo nad sudbinom dece obolelom od raka, već im pomozimo“ pružimo podršku oboleloj deci i njihovim roditeljima.

Kako se dodaje, Grad Beograd će u to ime u toku večernjih časova u noći između 2. i 3. septembra kolorizovati žutom bojom Palatu Albanija, Brankov i Most na Adi, za šta će se postarati ekipe JKP „Javno osvetljenje“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter