Izvor: Happy BSC
10.02.2021 u 09:14
0

GRADONAČELNIK BEOGRADA u „Dobro jutro Srbijo“: Linijski park će biti ATRAKCIJA, to je model Njujorka i Moskve

Gost jutarnjeg programa „Dobro jutro, Srbijo“ na TV Happy bio je gradonačelnik Beograda dr Zoran Radojičić.

NAJVAŽNIJE DANAS

VREMENSKI ROLERKOSTER: Spremite se, još danas toplo, a od sutra PONOVO ZIMA!

POLITIKA IZBACILA „DARU“: Ovo je sramota, sada i zvanično – srpski film NIJE NOMINOVAN za Oskara!

STANJE NA PUTEVIMA: Kiša i mokri kolovozi, ujutru i uveče magla

LEPE VESTI IZ NOVOG SADA: Za 24 sata rođeno 26 beba!

Vernici i crkva se danas slave Prepodobnog Jefrema Sirina: Pročitajte ovu MOLITVU

VELIKA ČAST: Nikola Jokić u Kući slavnih

U razgovoru sa Milomirom Marićem i Katarinom Koršom prvi čovek srpske prestonice je pričao o aktuelnim temama i koronavirusu, a s tim u vezi prokomentarisao i  utakmicu Crvena zvezda – Milan koja će se ipak odigrati pred praznim tribinama zbog epidemiološke situacije…

– Brojka od 500 – 600 zaraženih se održava dugo u Beogradu. Sada je trenutak da vidimo da li će brojka ići gore ili dole. Moramo biti pažljivi. Svaki virus ima svoju dinamiku, skokove i padove. Dosta smo se iscrpeli ovo traje već godinu dana. Živimo teško ovih godinu dana. Kada sam govorio za austrijsku televiziju rekao sam da mora da postoji balans između restrikcije i popuštanja mera, ali oprez da ne bi došlo do posledica. Ljudi koji vode krizni štab imaju lidersku hrabrost i osobine donosili su prave odluke u pravo vreme. 

Što se utakmice na stadionu Rajko Mitić koja će biti odigrana sledećeg četvrtka Radojičić je rekao: 

– Gledao sam poslednje dve utakmice crveno-belih i onu u magli. Bio sam i na meču Zvezda- Real na minus 14. Ima razmišljanja i diskusija oko toga ali se sve mora staviti na vagu i izmeriti. Iako sam strastveni navijač nisam za velika okupljanja i značajno je da Zvezda i Partizan igraju sa velikim protivnicima ipak još nije vreme za to.  

Pričalo se i o Linijskom parku, poseti Obrenovcu…

– Linijski park je bitan za ceo Beograd, biće atrakcija. To je model iz Moskve i Njujorka, industrijske zone se preuredjuju u parkove. Zlonamerni su pokušali i da ismeju tu priču, međutim nisu uspeli. Meni je cilj uvek Zeleni Beograd, i cilj je, treba da sanjamo da budemo ekološki grad. Stari grad i novi predsednik opštine Obrenovac Marjanović su vrlo aktivni. U Obrenovcu glavni utisak da su rukovodstvo i predsednik opštine spremni sa jasno spremljenim projektima. Vrlo su proaktivni i imaju pet šest projekata za koje je pitanje dana kada će krenuti. Imamo rešavanje pitanje zagađenja vazduha TENTA, ali i predškolskih ustanova, dece… Otvaraju se vrtići…

PROČITAJTE JOŠ: 

Danas stiže još pola miliona kineskih vakcina

DANAS počinje isplata UVEĆANIH PENZIJA

OGROMNA CIFRA: Španija premašila više od tri miliona obolelih od korone

Jedna od tema bilo je prečišćavanje otpadnih voda i kanalizacija.

Grad je uvek aktivan, nema stajanja, zato je pozicija gradonačelnika tako aktivna u donošenju odluka i rešavanju problema.Značajan deo priče je i prečišćavanje otpadnih voda i kanalizacija. Imamo 4 velika sliva. Veliko selo je ključni sliv, Ostružnica, Batajnica i Krnjača. Vrednost fabrike u Velikom selu je 270 miliona dinara.  U Krnjači imamo 70 kilometara kanalizacione mreže. … Radi se punom parom. O toj temi smo pričali i na Čukarici. Svaki kilometar kanalizacije za ljude koji tu žive i ja sam srećan kad se sve to odradi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter