Izvor: telegraf
12.12.2021 u 15:14
0

Haos u Šumicama: Palo stablo, uletelo ljudima u stan

Uništena je terasa stana na drugom spratu.                   

Pod teretom mokrog snega palo je još jedno drvo danas u Beogradu. Stablo se srušilo u Strumičkoj ulici u Šumicama. 

Vrhom krošnje je, kako se vidi na snimku, drvo „upalo“ na jednu terasu, a granama je „poklopilo“ i nekoliko parkiranih automobila.

Uništena je terasa stana na drugom spratu, a drvo je zakačilo i terasu na prvom spratu.

Na nekoliko lokacija u Beogradu danas je palo drveće zbog velike količine mokrog snega.

Oko 13 časova, vatrogasci su izvlačili mladića iz jednog vozila, koje je smrskalo stablo koje je palo u Ulici omladinskih brigada na Novom Beogradu..

U Paunovoj ulici na Banjici palo je drvo na kružnom putu ispred zgrade, gde saobraćaj nije intenzivan, ali je reč o mestu na kojem se ljudi često parkiraju, javlja izveštač Tanjuga.

U pitanju je put koji vozilo „Gradske čistoće“ koristi za odnošenje smeća. Na više lokacija u Beogradu drveće je palo na parkirana vozila.

Drveće je palo na automobile u Ustaničkoj ulici, u ulici Jovanke Radaković u Mirijevu, kao i u Petrogradskoj ulici na Vračaru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter