Izvor: KURIR
03.01.2021 u 08:26
0

HLADNI RADIJATORI: Bez grejanja DEO BLOKOVA NOVOG BEOGRADA zbog kvara na delu magistralnog toplovoda

Zbog neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na distributivnom grejnom području Novi Beograd, jutros od sedam časova bez grejanja su potrošači koji žive u delovima Novog Beograda.

Bez grejanja su potrošaci u blokovima 1, 3, 4, 6, 7, 7a, 33, 34, 35, 37, 38, 39, 40, 65, 66, 66a, 67, 67a i naselje Kalvarija, saopštilo je JKP „Beogradske elektrane“.

PROČITAJTE JOŠ:

CRNU GORU ČEKA OZBILJNA KRIZA! Milo Đukanović je spreman na sve!

IMUNIZACIJA U RUSIJI TEČE PO PLANU! Vakcinisan impozantan broj stanovnika!

KOD BRUSA PRONAĐENO TELO! Sumnja se da je to nestali frulaš optužen za pedofiliju!

DETALJI UŽASA U SMEDEREVU: Posle veze sa njenom majkom, namamio devojčicu (14), pa je SILOVAO

POGLEDALA GA SREĆA NA POČETKU 2021! Osvojio više od 43 MILIONA evra na lutriji!

Ekipe za hitne intervencije su na terenu i učinice sve da kvar bude otklonjen u najkraćem mogućem roku, a očekuje se da će redovna isporuka toplotne energije potrošačima u tim delovima Novog Beograda početi sutra, u ranim jutarnjim satima, navedeno je u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter