Izvor: tanjug
11.08.2021 u 17:16
0

Infrastrukturni radovi na više lokacija na Zvezdari

 Na opštini Zvezdari u toku su infrastrukturni radovi u više ulice – Dolačkoj, Mezijskoj, Vitinskoj, Zlatoborskoj i Idrijskoj.

VAŽNO:

U EMISIJI „POSLE RUČKA“: „Problem Srbije nisu VISOKE CENE, već NISKI PRIHODI!“

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Ovo su današnje brojke!

SNAŽNA PORUKA PREDSEDNIKA VUČIĆA: Kada vidite Beograd na vodi setite se kada smo maštali o tome – SNOVI STVARAJU BUDUĆNOST! (VIDEO)

BRAT I SESTRA IZ NIŠA SMEŠTENI U SOCIJALNU USTANOVU: Pobegli od majke za Beograd, jer su ŽIVELI U UŽASNIM USLOVIMA

DR KON U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OTKRIO: Ako se ne vakcinišu OVI LJUDI virus će opstati! Na sledećem sastanku IZLAZIMO SA SUPROTNIM STAVOVIMA!

U Dolačkoj, Mezijskoj i Vitinskoj ekipe JKP „Beograd put“ izvode radove na kompletnoj rekonstrukciji tih ulica, dok se u Idrijskoj ulici kod Zvezdarske šume radi na izgradnji kanalizacione mreže.

Završetkom tih radova i priključenjem domaćinstava na kanalizacionu mrežu biće rešen dugogodišnji problem stanovnika tog dela Zvezdare, navodi se na sajtu te opštine.

PROČITAJTE JOŠ:

VULIN O NAŠIM VATROGASCIMA NA EVIJI: „Tamo gde su Srbi, nije bilo proboja i pada!“

BEŽIVOTNO TELO NAĐENO U IBRU: Porodica neutešna!

DOGAŠAVANJE POŽARA U VINČI: Noćas sipano 100 tona vode!

POLICIJA NASRNULA NA DEMONSTRANTE U LONDONU! Antivakseri provaljivali u zgradu BBC-ja – kolege SVE SNIMILE (VIDEO)

Dodaje se da se u Zlatiborskoj ulici obavljaju radovi na izgradnji dečjeg igrališta, nakon kojih će mališani tog dela opštine dobiti prostor za bezbednu igru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter