Izvor: Blic
25.02.2021 u 18:14
0

IZBEGAVAJTE OVE DELOVE BEOGRADA: Udesi, radovi na putevima, i ogromne gužve

Nepregledna kolona vozila i na mostovima

PROČITAJTE JOŠ

JOŠ POLA MILIONA: Si Điping šalje nove doze vakcina koje stižu za rođendan predsednika Vučića

NAUČNICA GLIGIĆ OTKRIVA: Delovanje vakcine i očekivanje NOVOG TALASA KORONE

SVE O TREĆOJ LINIJI METROA: Povezivaće Novi Beograd i Banjicu, a ovako će izgledati TRASA

BOLNE REČI NAJBLIŽIH I JAUCI PARALI SU NEBO: Sahranjen tragično nastradali Jovan (18)

Nema kiše niti drugih padavina, nije petak, ali ovog popodneva u Beogradu su nezapamćene saobraćajne gužve, posebno u centru grada, kao i na mostovima.

Ulica kralja Milana i dalje je zatvorena za saobraćaj, zbog čega se zastoji stvaraju u okolnim saobraćajnicama. U utorak je kod Beograđanke pukla vodovodna cev, kvar je tokom dana saniran, ali su zbog asfaltiranja dela Ulice kralja Milana trolejbusi i autobusi preusmereni.

– Autobusi 22A i 31 saobraćaju izmenjeno prema Studentskom. Idu Nemanjinom ulicom, preko Trga Nikole Pašića, a trolejbus 29 saobraća samo do Slavije – kažu iz GSP-a.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

KORONA PRESEK: Brojke u porastu! Još 15 osoba preminulo

PRELEPA PRIČA: Nemac bio ateista, sve dok nije došao u Srbiju, a onda se desilo ČUDO

Nadal OTKAZAO nastup na turniru u Roterdamu!

Kako se nezvanično saznaje, saobraćaj bi trebalo večeras da bude pušten u Ulici kralja Milana.

Veći zastoji ovog popodneva beleže se na Trgu Nikole Pašića, kao i u Bulevaru kralja Aleksandra kod Doma Narodne skupštine u smeru ka Lionu gde vozila doslovno mile.

Saobraćajni čepovi se stvaraju i na mosnim prelazima, posebno na mostu Gazela u smeru ka Novom Beogradu i na Brankovom mostu u pravcu grada.

Zbog saobraćajne nezgode u Bulevaru despota Stefana oko 16.10 sati, na ovom delu puta trenutno se stvaraju velike kolone vozila u oba smera.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter