Izvor: ALO
30.05.2024 u 12:19
1

JEZIVE SCENE U BEOGRADU Prvi snimci sa mesta nesreće, tramvaj izleteo iz šina u Resavskoj

U Beogradu, u Resavskoj ulici, danas je došlo do incidenta kada je tramvaj iskočio iz šina.

Sada su objavljeni prvi snimci i fotografije koje prikazuju detalje ovog nesrećnog događaja.

Tramvaj iskočio iz šina u ResavskojFotografije prikazuju majstore koji su u tom trenutku radili na popravci šina, što je, prema izjavama očevidaca, možda doprinelo nesreći.

Iz gradske uprave još uvek nisu dostupni detalji o uzrocima nesreće, ali se pretpostavlja da su radovi na šinama mogli uticati na stabilnost tramvaja. Nadležne službe istražuju incident kako bi utvrdile sve okolnosti i preduzele mere da se slični incidenti ne ponove u budućnosti.

Očekuje se dalje izveštavanje o ovom događaju, a građani su pozvani da budu oprezni u blizini mesta nesreće dok se ne završe sve popravke i inspekcije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “JEZIVE SCENE U BEOGRADU Prvi snimci sa mesta nesreće, tramvaj izleteo iz šina u Resavskoj”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter