Izvor: 24SEDAM
05.10.2024 u 12:15
0

JKP GRADSKO STAMBENO: Uveli „lajv čet“ za direktnu komunikaciju sa stanarima!

Ova platforma omogućava da preduzeće bude dostupnije korisnicima, istakao je direktor preduzeća Aleksandar Jakšić

Javno preduzeće „Gradsko stambeno“ saopštilo je danas da novi sajt preduzeća sadrži interaktivnu platformu „lajv čet“ na kojoj upravnici i stanari imaju mogućnost da u realnom vremenu razmenjuju poruke sa zaposlenima.

GODIŠNJICA SMRTI MILUNKE SAVIĆ: Srpska Jovanka Orleanka

Ova platforma omogućava da preduzeće bude dostupnije korisnicima, istakao je direktor preduzeća Aleksandar Jakšić.

– Želimo da budemo servis građana u punom smislu tih reči. Da svaki upravnik i stanar bude siguran u pomoć i podršku sa naše strane, da smo prosto tu – bez obzira da li se radi o neposrednoj komunikaciji u radnim prostorijama, telefonskoj ili putem elektronske pošte. „Lajv čet“ je još jedan – direktan, brz, besplatan i efikasan način komunikacije koji smo maksimalno pojednostavili kako bi mogle da ga koriste ne samo novije generacije, već i stariji sugrađani – navodi Jakšić.

U poslovanje preduzeća uvedene su mnoge inovacije prethodnih godina, podseća Jakšić.

– Završena je saradnja sa onim spoljnim saradnicima koji nisu poštovali zadate kriterijume i rokove, uvedena je nova, zaokružena usluga održavanja kompleksa zgrada kroz prilagođenu ponudu, a svakodnevica u radu postali su različiti portali koji iz sata u sat prate izvršenje radnih naloga kao i broj onih na čekanju – zaključio je on.

U saopštenju se navodi da interaktivnu platformu „lajv čet“ korisnici mogu da pronađu na internet sajtu www.stambeno.com.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter