Izvor: Blic.rs
04.10.2020 u 13:35
0

NA NOVOM BEOGRADU NOĆAS DRAMATIČNO: Umesto automobila koristilli se ČAMCI

Kiša koja je tokom noći u Beogradu gotovo neprestano padala prouzrokovala je poplave u pojedninim prestoničkim saobraćajnicama. Tolike da su Novobeograđani koji žive na Tošinom bunaru, u blizini Studentskog grada umesto automobila za prevoz noćas mogli da koriste čamce.

I sudeći bar prema snimcima koji su osvanuli na društvenim mrežama, verovatno bi se sa njima i bolje snašli.

Provala oblaka na Novom Beogradu uspela je da proizvede pojavu bujica vode, pa je tako noćas saobraćaj na Tošinom bunaru bio gotovo onemogućen. Na snimcima koje su korisnici Tvitera podelili može se videti kako se automobili kroz vozu jedva kreću.

PROČITAJTE I OVO

SLUČAJ SINA KOJI JE „JEO OCA“ NIJE PRIMER KANIBALIZMA: Ispravna terminologija i objašnjenje, ima veze i sa demencijom

PREMIJER LIGA: Fudbaleri Mančester Junajteda i Totenhem Hotspura na Old Trafordu

OVAJ NAPITAK PRŽI SALO SA STOMAKA: Pijte ovo svako jutro i očekujte ČUDO!

A večeras će Beograđane, prema najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda, kiša najvarovatnije zaobići. Očekuje nas toplo vreme za ovo doba godine sa maksimalnom temperaturom u većini mesta i do 30 °C, sa mogućnošću pljuskova lokalnog karaktera

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter