Izvor:
01.04.2017 u 13:54
0

NOĆ U BEOGRADU: Petoro povređeno u tri saobraćajke!

U tri saobraćajne nesreće u Beogradu povređeno je pet osoba, rečeno je jutros agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Tri osobe su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 00.40 na raskrsnici Bulevara Milutina Milankovića i Antifašističke borbe na Novom Beogradu. Povređene su dve muška osobe stare oko 20 godina, dok se muškarac (37) javio kasnije. Sva trojica su prevezena u Urgentni centar.

Žena (50) lakše je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 22.30 na raskrsnici Ulice Vojislava Ilića i Kružnog puta.

U nesreći koja se dogodila 21.25 na mostu Gazela, u smeru ka Nišu, povređena je devojka (19). Ona je zadobila lakše povrede grudnog koša. Druga lekarska ekipa išla je da pregleda dete (8), ali je ono bilo nepovređeno.

Hitna pomoć obavila je tokom noći 126 intervencija, što je povećan broj nego u prethodnom periodu. Tokom noći bilo je nekoliko alkoholisanih osoba i nekoliko tuča, a najčeše su pomoć tražili astmatičari.

b92.net
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter