Izvor: Novosti
17.11.2021 u 08:15
0

NOĆ U BEOGRADU:Dogodile se četiri saobraćajne nezgode, dve osobe teže povređene!

U Beogradu se se noćas dogodile četiri saobraćajne nezgode od kojih je jedna bila ozbiljnija, sa dva povređena mlađa muškarca, koji su sa politraumama prevezeni u Urgentni centar, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Dežuralo je 20 ekipa plus jedna pedijatrijska, a bilo je ukupno 98 intervencija, od čega 16 na javnim mestima.

PROČITAJTE JOŠVesić poziva sve da se vakcinišu: OTVOREN NOVI PUNKT ZA VAKCINACIJU(VIDEO)

Obavljena su ukupno 24 interkliničkih trasporta kovid pacijenata, a četiri novozaražena pacijenta su prevežena na Infektivnu kliniku UKC i u Zemunsku bolnicu, tako da je epidemiološka situacija u glavnom gradu bolja nego prethodnih dana.

Ekipe hitne pomoći intervenisale su zbog slučajeva intoksikacije alkoholom, a svi takvi slučajevi zbrinjavani su na odeljenju toksikologije VMA.

PROČITAJTE JOŠBEOGRAD: Sutra počinje obnova travnjaka u Radničkoj ulici na Čukarici

Kao i prethodnih dana i proteklih noći javljao se veliki broj Beograđana koji su žalili na različite simptome, a brojni hronični bolesnici raspitivali su su se za savete lekara zbog raznih tegoba.

Povećan je bio broj poziva građana koji su zvali zbog simpoma prehlade ili sezonskog gripa.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter