Izvor: Tanjug
27.05.2020 u 16:45
0

O trošku države na fakultetima u Beogradu 9.621 brucoš

Na fakultetima Univerziteta u Beogradu u narednoj školskoj godini ima 9.621 mesto za brucoše koji će studirati o trošku države.

Prorektor Univerziteta u Beogradu prof. Predrag Bulat kaže da u kvotama budžetskih mesta koje je usvojila Vlada Srbije nema značajnijih promena što se tiče UB.

PROČITAJTE I OVO

MESEC DANA PRATILI ZVICERA, ISPALILI PET HITACA Otkriveno sve o napadu na vođu kavčana (VIDEO)

EKSKLUZIVNI SNIMCI Još novih detalja o ubistvu vođe kavačkog klana u Ukrajini! (VIDEO)

CG PARLEMENT: „Ljubav“ prema državi košta 20 evra! 15 za gorivo i pet za točeno pivo! Logično je da se posle pobiju! (VIDEO)

PRESEK KORONA VIRUSA U SRBIJI Jedna osoba preminula, 48 novozaraženih

On je rekao da je osim 9.621 budžetskog mesta za osnovne i integrisane studije, obezbeđeno još po 91 mesto za tri kategorije – studenti sa hendikepom, Romi i oni koji su srednju školu završili u inostranstvu.

Bulat je na sednici Senata rekao da će ove godine na pojedinim fakultetima studenti moći i onlajn da se prijavlju za upis.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter