Izvor: Tanjug
13.02.2021 u 11:05
0

Organizovani centri za prihvat beskućnika

 Gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević rekla je danas da su organizovani svi centri u Beogradu za prihvat beskućnika tokom hladnog talasa.

NE PROPUSTITE

STEFANOVIĆ: Nastavlja se opremanje vojske

REBIĆ: Ubijeni u Kragujevcu od ranije poznat policiji

TRESAO SE ZAGREB! Novi potres magnitude 3,4 stepena!

RHMZ za danas i sutra najavljuje porast vodostaja

VREME DANAS: Mraz i žestok minus!

Prema njenim rečima, dva centra na Vračaru i Paliluli rade od 10 do 13 sati dok objekat u Solunskoj ulici u Starom gradu radi od 12 do 15 sati.

-Svakodnevno pratimo situaciju na terenu i pozive građana. U planu nam je prirema i četvrtog objekta. Statistika kaže da je 10. decembra prvi objekat otvoren u Sozonljevovoj ulici, te je nakon toga otvoren objekat u Solunskoj gde imamo mogućnost kupanja korisnika i obavljanja lične higijene, dok je treći objekat otvoren u Jabučkoj na Paliluli- rekla je Stanisavljević. 

NE PROPUSTITE

IZA BRAVE! PO PRVI PUT, JAVNO, BEZ CENZURE! Obaveštajac KOS progovorio o imenima koja su razbila SFRJ (VEČERAS u 20.50)

Nina Stojanović napravila svetsku senzaciju: Srpkinja i Hrvatica eliminisale najbolji dubl sveta! Borba za pamćenje!

KRAJINOVIĆ PORAŽEN OD MEDVEDEVA: Filip eliminisan sa AO, Rus upisao 17 pobeda u nizu

AMSS: Oprez zbog leda i snega

Kako je napomenula, kroz ta tri objekta je bilo 1.300 poseta što je jasan pokazatelj da je neophodan i četvrti objekat, pa se sa Centrom za socijalni rad gleda koja je lokacija najbolja.

-Nadam se da će mo u naredne dve nedelje otvoriti i četvrti objekat -rekla je Stanisavljević.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter