Izvor: Novosti.rs
05.10.2020 u 07:15
0

POOŠTRENA KONTROLA U JAVNOM GRADSKOM PREVOZU: Pljuštaće kazne za one koji ne nose maske

Sugrađani koji se voze javnim gradskim prevozom od danas će biti pod budnim okom inspekcije, jer je ovo prvi dan pooštravanja kontrole nošenja maske u gradskom prevozu.

OVO MORATE ZNATI

MITROPOLIT AMFILOHIJE PREGLEDAN: Reč je o prehladi!

DE BLAZIO NAJAVIO NOVE MERE: Čeka odobrenje državnih vlasti

STEVANOVIĆ PROGOVORIO O NAJPOTRESNIJIM MOMENTIMA U KBC „DRAGIŠA MIŠOVIĆ“ OD POČETKA EPIDEMIJE: „Susret majke i ćerke nikad neću zaboraviti“

TREĆI UDAR KORONE VEĆ POČEO: Profesor Kočović poznat po svojim prognozama toka epidemije, tvrdi da smo već u novom talasu

POPUŠTANJE MEĐU POSVAĐANIM NATO ČLANICAMA: Turski brod napustio položaj zbog koga je Mediteran mogao da plane!

Za nepoštovanje ove odluke predviđena je kazna u iznosu od 5.000 dinara. Sprovođenje ove odluke kontrolisaće sanitarna inspekcija Ministarstva zdravlja uz asistenciju komunalne inspekcije, koja će svakodnevno biti na terenu.

Inspekcija je tokom vikenda obišla 79 ugostiteljskih objekata i trgovinskih lanaca kako bi se uverili da li se poštuju epidemiološke mere.

– Postoje i oni ugostitelji i gosti koji ne poštuju mere i koji nam kvare celokupnu sliku – rekao je Nikola Nikodijević, predsednik Skupštine grada. – Imali smo pet prijava za nepoštovanje mera, tri je pisala Sanitarna inspekcija, a po jednu tržišna i turistička inspekcija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter