Izvor: Happy BSC
01.02.2022 u 13:33
0

POSAĐENO NOVIH 12 STABALA NA MESTU GDE SU VANDALI OŠTETILI DRVORED(FOTO)

Novih 12 stabala lipe danas je zasađeno u Bulevaru Nikole Tesle na Novom Beogradu, nakon što su, za sada, nepoznati počinioci proteklog vikenda uništili stabla koja su se godinama nalazila na tom mestu.

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda tom prilikom je objavio: 

-Učestvovao sam danas u sadnji novih stabala u Bulevaru Nikole Tesle, na mestu gde su u noći između subote i nedelje nepoznati vandali uništili 12 stabala posađenih pre nekoliko godina.

Svi smo bili šokirani kada smo pre nekoliko dana videli da su, nažalost, još uvek nepoznati vandali uništili 12 stabala koja su posađena pre nekoliko godina. Javno komunalno preduzeće „Zelenilo – Beograd” je odmah reagovalo i danas je zasađeno novih 12 stabala na istom mestu, tako da vandali ne mogu da polome onoliko koliko mi možemo da posadimo.

Naš plan je da do 2030. godine u Beogradu posadimo milion stabala i da naš grad bude još zeleniji. Od 2012. godine do danas, u Beogradu je procenat zelenih površina povećan za jedan odsto.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter