Izvor: Happy BSC
14.12.2021 u 08:13
0

SAZNAJEMO: DETALJAN NOVOGODIŠNJI PROGRAM U BEOGRADU

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić bio je gost jutarnjeg programa „Dobro jutro Srbijo“. Vesić je otkrio ceo plan i program koji se sprema, kako za doček Nove godine, tako i za period do tada na ulicama Beograda. 

Kako je rekao, Beograd će imati spektakularan doček Nove godine, najveći u ovom delu Evrope, a ovo je program koji je predstavio:

-Krećemo sa „Beogradskom zimom„, ona je već počela. Počeli smo sa „Trgom bajki„, to su bajke koje se čitaju deci na trgu. Od juće je krenuo „Novogodišnji karavan„, tamo su dečije pesme i predstave i obilaze 24 teritorije u Beogradu. Za dva dana biće otvaranje našeg „Trga bajki“ na Trgu Republike i već su postavljene kućice. 17.decembra otvaramo „Starogradsku zimu„, zatim na Trgu Nikole Pašića 29. I 30.decembra će biti rok koncerti. Na Trgu Republike veliko klizalište koje će trajati dva meseca. 31.decembra će biti „Otmeno na kolarcu„, ko želi da dočeka Novu godinu sa klasičnom muzikom, a ko ne, ti ljudi će moći da budu ispred Doma Narodne skupštine, tamo će pevati Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Sara Jo – to će biti spektakularan koncert. Na Beogradu na vodi pevaće Goran Bregović. To će biti ispod Kule koja će biti osvetljena tokom noći. Beograd će imati najveći doček u ovom delu Evrope. Poštovaćemo sve mere koje budu tada na snazi. Nova godina će se organizovati, rekao je. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter