Izvor: Happy BSC
05.07.2021 u 11:17
0

SVE O KOLEKTIVNOM VENČANJU NA JEDNOM MESTU: Njima će predsednik Vučić biti kum

Čuveni Tivi govori sve detalje ovogodišnjeg kolektivnog venčanja za Happy televiziju.

DOBRO JUTRO SRBIJO:

ŠAPIĆ ZA HAPPY TV: Ne dodvoravam se Vučiću, delima sam pokazao da sam stao iza te politike

ČANAK ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Tražo sam od Kurtija da reši slučaj nestalih lica

SLUČAJ RISTA JOVANOVIĆA: Policija skidala ljude na Gazimestanu zbog srpskih obeležja

PETKOVIĆ ZA HAPPY TV: Srbi trpe strašne pretnje, istorija ne počinje od Kurtija

– Rekord je 200 parova. Zainteresovanih je bilo dosta, ali moramio poštovati sve mere. Zbog toga će ove godine biti 30 parova, ali ćemo i ostalima pomoći oko beneficija koje dajemo. Prošle godine nije bilo venčanja. Po tradiciji posle venčanja se ide u Skadarliju. Mi kao Grad pravimo samo kolektivno venčanje, posle toga idu na svoje svdbe . Predsednik vučić će ove gidine biti počasni kum. Pre toga su bili Novak Đoković, Ana Ivanović, Kusturica i mnogi drugi. Gradonačelnik Zoran Radojčić je dao punu podršku. Pre svega opština Palilula, ali grad je učinio mnogo. Sve je besplatno, sve takse koje idu. U opštini Palilula se proveravaju podaci, a ona se održava venčanje u Skupštini grada. Ima ljudi koji se prijavljuju koji su već venćani, neki su hteli da se razvedu samo da bi doživeli tu čar kolektivnog venčanja – kaže Tivi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter