Izvor: Tanjug
15.12.2020 u 04:15
0

VAŽNO! Danas delovi Palilule ostaju bez vode!

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na Paliluli, danas od osam sati do ponoći deo potrošača u toj opštini neće imati vodu.

SAZNAJTE JOŠ

NOSTRADAMUS ROĐEN NA DANAŠNJI DAN Pogodio je svetske katastrofe, a ovo nas tek očekuje!

NOVOGODIŠNJI IZAZOVI Ovo je 12 poza koje će obeležiti kraj 2020. (FOTO)

NE ULAZI! Ovo je poruka mame nastavnice tokom nastave na daljinu (FOTO)

OSVETA NA PARKINGU Uleteo je na njeno mesto, a onda… (VIDEO)

Bez vode će biti potrošači na Slanačkom putu i u okolnim ulicama (od toplane do groblja „Lešće“), kao i u naseljima Sunnyville, Slanci i Veliko Selo, navodi se na sajtu JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a potrošačima se apeluje da pripreme neophodne zalihe za piće i osnovne potrebe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter