Izvor: tanjug
29.10.2021 u 10:32
0

VAŽNO! Promene u saobraćaju putničkih vozova

 Saobraćaja vozova u Beogradu biće danas izmenjen zbog tehničkih proba i radova u beogradskom železničkom čvoru, najavila je Infrastruktura železnice Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: ZAVIRITE NA PREMIJERU FILMA „GRADONAČELNIK“! Goran Vesić: Ovaj film me je rasplakao, ali i nasmejao! (FOTO)

Tako putnički voz u unutrašnjem saobraćaju koji polazi iz iz Vršca u 09.20 sati sati za Beograd u železničku stanicu Beograd Centar stiže sa oko 40 minuta zakašnjenja.

Putnički voz koji iz železničke stanice Beograd Centar danas po redu vožnje treba da krene za Valjevo u 11.06 sati kasniće u polasku oko 30 minuta.

PROČITAJTE JOŠ: NOĆ ZA NAMA: Povređen policajac u saobraćajnoj nezgodi

Takođe, danas neće saobraćati BG Voz koji po redu vožnje iz Ovče polazi za Beograd Centar u 10.10 sati, kao i BG Voz koji po redu vožnje iz Beograd Centra polazi za Ovču u 11.26 sati.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter