Izvor: Tanjug
12.09.2021 u 08:06
0

VESIĆ: Beograd zatrpan smećem posle ekološkog protesta

 Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je da je posle, kako je napisao na Fejsbuku, „ekološkog protesta“, na platou ispred Doma Narodne skupštine ostalo toliko smeća da su bila neophodna dva kamiona Gradske čistoće da bi ga uklonila.

PROČITAJTE JOŠ: Autobus za vakcinaciju danas i sutra na Zemunskom keju

„Ako se već zalažeš za čistu životnu sredinu tada bi bilo lepo da pokupiš smeće koje si ostavio. Za početak. To se kod nas u Beogradu uči u vrtićima. Ili mislite da Beograd ne treba da bude čist?“, upitao je Vesić.

On je na Fejsbuku objavio i fotografije smeća za koji kaže da je ostao posle protesta.

VAŽNO: USKORO ZATVARA CENTAR GRADA: Trasu menja 14 linija GSP, a neke se i ukidaju

„Ovako su građanke i građani Beograda platili nošenje smeća koje su ostavili ekolozi. Što je mnogo, mnogo je“, poručio je Vesić.

Ekološki protest održan je u subotu pod nazivom „Ustanak za opstanak – narod protiv Rio Tinta“, u organizaciji oko 30 ekoloških organizacija i pojedinaca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter