Izvor: Tanjug
05.09.2020 u 09:34
0

VESIĆ: Dani Moskve u okviru godišnjice oslobođenja Beograda

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom, sa kojim je razgovarao o organizaciji već tradicionalne manifestacije Dani Moskve u Beogradu.

„Razgovarali smo o saradnji koju imaju glavni gradovi naših država, Beograd i Moskva. Dogovorili smo se da ranije planirana manifestacija Dani Moskve u Beogradu održi poslednje nedelje u oktobru, u okviru obeležavanja 76 godina od oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu“, rekao je Vesić.

Biće to prilika, naveo je on, da vidimo naše moskovske prijatelje, kao i ruske umetnike koji će se predstaviti beogradskoj publici, preneo je Beoinfo.

PROČITAJTE JOŠ…

PREDSEDNIK VUČIĆ: Sporazumi u arhivi, Milici papir, Vukanu i Danilu olovke

Danas izbori u Šapcu!

IVANKA TRAMP O SPORAZUMU BEOGRADA I PRIŠTINE: vo je uspeh u rešavanju decenijskog konflikta

ODLIČNA IGRA: Preko Štrufa Nole do osmine finala!

VREMENSKA PROGNOZA! Danas sunčano, do 30 stepeni!

„Uprkos ograničenjima u organizaciji javnih manifestacija, koje nameće epidemija virusa kovid-19, uspećemo da organizujemo Dane Moskve u našem gradu poštujući sve propisane epidemiološke mere. Naredne godine mi ćemo se predstaviti našim ruskim prijateljima u okviru Dana Beograda u Moskvi“, kazao je Vesić posle sastanka.

Sastanku su prisustvovali pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović, zamenica predsednika Skupštine grada Andrea Radulović i gradski sekretar za kulturu Ivan Karl.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter