Izvor: informer
24.08.2021 u 15:51
0

Vesić: PRUŽIĆEMO PRAVNU POMOĆ TUŽENIM GRAĐANIMA – Izvođači radova nemaju pravni osnov za tužbu

Izvođač radova na zgradi u Bloku 37 svoju odluku da tuži građane tog bloka u medijima obrazlaže činjenicom da im „niko u Gradu ne odgovara na dopise“. U vezi s tim, Goran Vesić je javno odgovorio pomenutim izvođačima radova na svom fejsbuk profilu.

– Kako bi stvari bile potpuno jasne želim da ponovim stav Grada Beograda – napisao je Vesić i dodao – Grad Beograd razgovara sa kompanijom koja je investitor izgradnje zgrade, na koju glasi građevinska dozvola i koja je vlasnik zemlje u Bloku 37. Sa tom kompanijom pregovaram i verujem da ćemo u septembru potpisati sporazum o razmeni lokacije posle koje će Grad Beograd postati vlasnik lokacije u Bloku 37. Nemamo ništa sa izvođačem radova, niti sa tom kompanijom imamo oko čega da pregovaramo jer oni nemaju nikakav formalni odnos sa Gradom. Nisu vlasnici zemlje, a građevinska dozvola ne glasi na njih.

VAŽNO:

VUČIĆ U „ĆIRILICI“: Nemamo rezervnu otadžbinu – NASTAVIĆEMO DA SE BORIMO! Srbija će biti NAJBOLJA U EVROPI po svom rastu!

NIKOLA ŠAINOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA TV HAPPY: Kad se Srbi bore prava,nametne im se da su okupatori!

DRAGAN MARKOVIĆ PALMA ZA TV HAPPY: Odričem se novca za stranku da bi seljak išao na more!

GAGA ANTONIJEVIĆ EKSKLUZIVNO ZA TV HAPPY: Ja sam uljez koga je trebalo tući! OVO JE NAPAD NA PREDSEDNIKA VUČIĆA!

Vesić je potom objasnio da je kompanija koja izvodi radove bila na nekoliko sastanaka u Gradu kako sa njim, tako i sa građanima jer su njeni zaposleni bili u direktnom sukobu sa njima, i pokušavali su da nađu kompromis.

– Kompanija koja izvodi radove nema nikakav pravni osnov da tuži građane koji su protestovali. Nadam se da će odustati od tužbe jer nisu im građani krivi zato što su sami ušli u posao za koji je bilo jasno od početka da ga je nemoguće realizovati – objasnio je Vesić i dodao da će u svakom slučaju Grad Beograd pružiti pravnu pomoć građanima koji su tuženi. 

– Nećemo ih ostaviti na milost i nemilost dobro plaćenim advokatima koji misle da treba da se osvete građanima jer posao koji je od početka bio „grbav“ nije realizovan – napisao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter