Izvor: Tanjug
06.09.2021 u 18:38
0

Vesić: Prvi brodovi u gradskom prevozu već sledeće godine

Odlukom o javnom prevozu u linijskoj plovidbi, koja je nedavno doneta na sednici Skupštine grada, predviđa da rečni saobraćaj bude deo javnog prevoza, a zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izrazio je danas uverenje da će prvi brodovi u prestonici Srbije početi da prevoze putnike već sledeće godine.

Vesić je pojasnio da će putnici sa kartom za prevoz kojom ulaze u autobuse, tramvaje ili BG voz moći da ulaze i u brodove, što znači da neće morati ništa dodatno da plaćaju.

PROČITAJTE JOŠ: VEČERAS SUZBIJANJE KOMARACA SA ZEMLJE

On je dodao da će linije rečnog saobraćaja povezivati delove grada od Obrenovca do Grocke i Zemuna i istakao da će to dovesti do smanjenja broja ljudi u autobusima, kao i smanjenja gružvi na putevima.

PROČITAJTE JOŠ: VAŽNO! Od sutra izmene u gradskom prevozu

Ukazao je i da je u Beogradu oko 100 kilometara rečnih obala neiskorišćeno.

Vesić je dodao da će se dozvoliti da oni koji se bave linijskim prevozom rade i turističke ture.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter