Izvor: Happy BSC
30.10.2021 u 09:13
0

VESIĆ U „VIKEND JUTRU“: Svi građani Beograda moraju da imaju isti kvalitet života bez obzira gde žive!

 Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda bio je gost jutarnjeg programa na Happy TV. 

O svom angažovanju na rešavanju tekućih problema građana Beograda kroz projekat „Pokretna kancelarija“ Vesić je rekao: 

PROČITAJTE JOŠ:NOĆ ZA NAMA: Upucan mladić u Mirijevu, pet saobraćajnih nesreća, prevoz kovid pacijenata

-Radno je i vikendom. Odmah posle emisije nastavljamo obilazak beogradskih opština. Danas smo u Batajnici. Suština pokretne kancelarije je da razgovaramo sa ljudima. Ima dosta stvari koje su urađene i naravno one koje bi tek trebalo da budu urađene. Ne mogu da se vide svi problem jednog nasilja ako ne odete u to naselje i lično vidite sve probleme građana. Ja se bavim lokalnom poitikom i rešavam konkretne problem. Ako hoćete da se bavite lokalnom politikom onda morate da imate i strpljenja da čujete ljude, da ih saslušate i pokušate da rešite problem. Ja nemam čaroban štapić i ne mogu da rešim svaki problem, ali ako rešavamo problem po problem, onda možemo da verujemo da ćemo jednog dana i njih rešiti. Srećan sam jer ne postoji mesto na teritoriji grada gde mi nešto nismo uradili. Najviše me nervira kada mi neki ministar kaže kako mu je teško, ja se naljutim i kažem da podnese ostavku. Ne može niko da se bavi tim poslom ako nema strpljenja. Ako si izabrao da radiš neki posao, onda se on radi 24 sata. Pogledajte našeg predsednika i koliko on problema reši koje neko drugi nije rešio. 

PROČITAJTE JOŠ:INCIDENT NA BANOVOM BRDU ZBOG MASKE: Revoltiran srušio pult i napravio HAOS u radnji!

Kanalizacija-veliki problem Beograda

– U zavisnosti od dela grada, različiti su i problem građana. Uglavnom je to problem sa kanalizacijom. Kanalizacija iz 2/3 Beograda ide u Savu i Dunav. Količina otpadnih voda koja odlazi u reke je nenormalno velika. To ne radi nijedan grad u Evropi. Zato smo počeli da gradimo fabrike za preradu otpadnih voda. Ceo Obrenovac će dobiti kanalizaciju i fabriku za preradu otpadnih voda.  Radimo takođe i kanalizaciju u Lazarevcu, Barajevu, Mladenovu, Sopotu i u  delu Grocke.u okviru programa „Čista Srbija“. Ostaje nam da izgradimo još i  batajničku fabriku za preradu otpadnih voda.  Nadamo se da ćemo u skorije vreme dobiti i sredstva od Eu za izgradnju. Kada to budemo rešili onda će se rešiti i ovaj veliki problem kanalizacije u Beogradu. Normalno je da svi građani Beograda imaju isti kvalitet života, bilo da je reč o centru grada ili prigradskim naseljima-rekao je Vesić. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter