Izvor: Tanjug
09.02.2021 u 04:27
0

Vesić: Ugostitelji da rade duže, u zatvorenom više od 30 ljudi

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić najavio je da će danas na sednici Kriznog štaba, u ime Grada, beogradskih privrednika i Privredne komore Srbije (PKS), predložiti da se radno vreme ugostiteljima produži do 22 sata, kao i da im se dozvoli da emituju muziku i posle 17 sati, do vremena dozvoljenog za rad objekata.

NAJVAŽNIJE DANAS

CRNOMARKOVIĆ U ĆIRILICI O KRIMINALU U SRBIJI: Međusobno priznavanje Kosova, nije opcija!

ĆIRJAKOVIĆ U ĆIRILICI O KRIMINALU U SRBIJI: Mafijaši su željni pašnjaka na Vračaru, i oca koji časti!

ANTONIĆ O KRIMINALCIMA U ĆIRILICI: Na kraju ipak završe u zatvoru

PAO GRAD U ZAGREBU! Nevreme u Hrvatskoj, hladan talas stiže u Srbiju!

Takođe, predložiće i da se dozvoli da u zatvorenim objektima bude prisutno više od 30 ljudi, pod uslovom da je obezbeđen prostor od četiri kvadratna metra po jednoj osobi.

Vesić je to najavio na Fejsbuku u ponedeljak posle sastanka sa predstavnicima beogradskih kompanija koje posluju u sektoru usluga.

Reč je o kompanijama koje, kaže, samo u Beogradu zapošljavaju 40.000 ljudi.

PROČITAJTE JOŠ

Poznat identitet uhapšenog policajca u slučaju Velje Nevolje

Selaković o EU: Ne odustajemo od evropske perspektive

DAČIĆ NA HAPPY TELEVIZIJI: Nije mafija tražila podršku od Narodne bibiloteke (VIDEO)

Belivuku OKREĆU LEĐA! Za OVAKAV STATUS članovi njegove ekipe mogli bi da propevaju!

Sastanku su prisustvovali i predstavnici PKS.

Vesić je naveo i da je na sastanku dogovoreno da predstavnici beogradskih organizatora koncerata, kongresa i drugih javnih događaja, zajedno sa Gradskim zavodom za javno zdravlje, pripreme mere koje bi omogućile da se od marta ove godine počne sa organizovanjem manjih skupova, kongresa, svadbi i koncerata kako bi se društveni život grada što pre uspostavio.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter