Izvor: Srbija Danas
28.01.2021 u 14:01
0

VUČIĆ: Spomenik Stefanu Nemanji sporan zato što neki ne žele da Beograd bude srpski grad

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i brojni državni zvaničnici Srbije i Republike Srpske sinoć su svečano otkrili spomenik Stefanu Nemanji na Savskom trgu.

Vučić je danas prilikom obraćanja javnosti nakon sastanka povodom predstavljanja rezultata stanja sposobnosti Vojske Srbije otkrio kome smeta spomenik Stefanu Nemanji.

SAZNAJTE I OVO

TEŠKA TRAGEDIJA U LESKOVCU: Muškarca pregazio voz, na mestu ostao mrtav

NIGDE BEZ KAPE I RUKAVICA: Tokom dana oblačno i suvo, temperatura do 10 stepeni

TEŠKA SAOBRAĆAJKA: Automobil se prevrnuo, povređeni žena i malo dete

SELAKOVIĆ: Svaka generacija Srba prilaže nešto Svetosavlju

– Stefan Nemanja je sidro naše državnosti, kao što je Sveti Sava krst naše duhovnosti, mislim da je narod presećan načinom na koji smo to uradili. Imamo jedan od najlepših spomenika u Evropi. Mi dajemo narodu koliko možemo! Hoćete da narodu ne damo ništa i sada treba da im kažemo da za njih nema ništa, moramo im pomoću u ovom teškom periodu. Ovo je neko gradio 7 godina da bi Srbija mogla da ima ovoliki rast. Znaju svi dok je Vučić tu, plate će rasti – rekao je Vučić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter