Izvor: KURIR
09.06.2020 u 15:53
0

CRNOGORCI TVRDE DA NEMAJU KORONU A virus u dom na Karaburmi doneo CRNOGORSKI STUDENT!

Troje studenata i 20-ak njihovih kontakata se nalazi u izolaciji.

Korona virus u Studenstki dom Karaburma, uneo je student iz Crne Gore.

U ovom domu je zaraženo 20-ak studenata, i svi oni su u izolaciji.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

OPET NOVI GRAD I GRMLJAVINE Upozorenje meterologa: Čeka nas još jedan OLUJNI DAN! (VIDEO)

NOVI SKANDAL U CRNOJ GORI!POLICAJAC PSUJE I OTIMA SRPSKU ZASTAVU (VIDEO)

NOVI SLUČAJ KORONE U OSNOVNOJ ŠKOLI! Nastavnik zaražen, obustavljena pripremna nastava! (FOTO)

Student koji je doneo koronu je muškarac.

Podsetimo, epidemiolog Zavoda za zdravstvenu zaštitu studenata u Beogradu, čuvene Studentske poliklinike dr Mila Paunić rekla je da se u odnosu na juče broj zaraženih studenata nije povećao.

– Zaraženo je njih 20-ak – rekla je ona i dodala da je situacija pod kontrolom.

Ona je juče rekla da niko od njih nema tešku kliničku sliku, kao i da je situacija pod kontrolom.

– Sve je ovo potpuno očekivano. Svi su oni dobro. Niko nema tešku kliničku sliku – kazala je dr Paunić.

OVO MORATE ZNATI

ŠEŠELJ U KLINČU SA MARIĆEM! NISAM BIO MILOŠEVIĆEV ČOVEK, POKRALI SU MI IZBORE NA KOSOVU TAMO GDE NI NAŠI TENKOVI NISU MOGLI UĆI!

ATRAKTIVNA KALITEA Ako već niste odlučili kuda ćete ovo leto, ovo GRČKO LETOVALIŠTE je pravi izbor za vas (GALERIJA)

DESET NAJSMRTONOSNIJIH EPIDEMIJA ČOVEČANSTVA Neke haraju i danas!

OVO NIKAKO NE SMETE RADITI ZA VREME GRMLJAVINE!

PREOKRET U SLUČAJU PEDOFILA KOJI JE UBIO MALU MEDLIN Devojka sa Kosova je sada NA POTERNICI, OVAKO IZGLEDA! (FOTO)

Direktor Ustanove Studentski centar „Beograd“ Goran Minić kazao je juče za da su u izolaciji tri studenta i 20-ak njihovih kontakata.

– Ovi studenti nisu imali simptome bolesti pri povratku u studentski dom, ali su bili u kontaktu sa zaraženim osobama, što su naknadno saznali. Studenti kod kojih je potvrđen virus, kao i dvadesetak njihovih kontakata, izolovani su u posebne smeštajne jedinice sa zasebnim kupatilima, gde ne postoji mogućnost kontakta sa ostalim stanarima domova. Pomenutim studentima se hrana dostavlja u sobe – kaže Minić.

Informacija da je korona ušla u studentske domove obelodanjena je juče, a epidemiolog prof. dr Branislav Tidorović, član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa kazao je jutros u Jutarnjem programu.

– Moramo da obratimo pažnju na studentske domove, u Beograd je došlo 10.000 mladih ljudi sa strane, oni su sigurno doneli virus iz oblasti iz kojih su došli. Oni su testirani, situacija u domu na Karaburmi je koliko znam pod kontrolom, sprovode se sve mere, to će nas očekivati i nadalje. I u Nišu smo spremili deo objekta za studente koji su došli iz drugih delova Srbije, pa i van Srbije. Svi studentski centri moraju da brinu o tome – rekao je Tiodorović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter